2K IPS Monitör Önerisi

Verebilirim ama okuduğum kadarıyla İncehesap'tan alınan bu model monitörde hep ölü piksel çıkmış o yüzden güvenemedim.
G27Q'dan da çıkabiliyor hocam. Hatta Gigabyte monitörlerde genel olarak ölü piksel oranı daha yüksek.

İlk atılan monitör gayet iyi, İncehesap dışında aynı fiyata başka satıcı var mı?

480 TL farkla tebilion var

G27Q'dan da çıkabiliyor hocam. Hatta Gigabyte monitörlerde genel olarak ölü piksel oranı daha yüksek.

Bu konuda ki en son yorum beni çok tereddüte düşürdü

480 TL farkla tebiliyorsun var

Bence boşuna fazla para vermeye gerek yok, satın alacaginiz yere sorabiliyorsaniz sorun ölü piksel çıkarsa iade durumu nasıl olur vs. Çünkü bazıları 2 veya 3 ölü pikseli geçmeyince iade etmiyor. Ona göre ölü piksel çıkarsa da iade edersiniz

480 TL farkla tebiliyorsun var

Bu konuda ki en son yorum beni çok tereddüte düşürdü

Ha dediği gibi belki satıcıda da sorun olabilir 400TL farkla olanda alınabilinir ama o satıcıda da %100 ölü piksel cikmacak diye bir kaide yok

Bence boşuna fazla para vermeye gerek yok, satın alacaginiz yere sorabiliyorsaniz sorun ölü piksel çıkarsa iade durumu nasıl olur vs. Çünkü bazıları 2 veya 3 ölü pikseli geçmeyince iade etmiyor. Ona göre ölü piksel çıkarsa da iade edersiniz

Daha önce Lenovo G24 20 aldım ölü piksel çıktı kabul etmedi. Tüketici hakem heyetine verdim 2 ay sonra değişimini yaptırdım, sorun olmuyor THH hallediyor ama ne gerek var tabii ki de beklemeye.

Daha önce Lenovo G24 20 aldım ölü piksel çıktı kabul etmedi. Tüketici hakem heyetine verdim 2 ay sonra değişimini yaptırdım, sorun olmuyor THH hallediyor ama ne gerek var tabii ki de beklemeye.

İllaki 1 piksel dahi çıksa kabul etmiyoruz deseler bile heyete basvurduktan sonra iade ediyorlar mecburen, milleti oyalamaktan başka bir şey değil.

Şahsen yerinizde olsam alır geçerdim, ölü piksel çıkarsada iade ederdim, başka bir monitör alsan ondada ölü piksel çıkabilir çok fazla kasmaya gerek yok.

İllaki 1 piksel dahi çıksa kabul etmiyoruz deseler bile heyete basvurduktan sonra iade ediyorlar mecburen, milleti oyalamaktan başka bir şey değil.

Şahsen yerinizde olsam alır geçerdim, ölü piksel çıkarsada iade ederdim, başka bir monitör alsan ondada ölü piksel çıkabilir.
Peki arada ki fiyat farkına değecek bir monitör müdür ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı