brainokanır.
Hectopat
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- ANAKART : ASROCK PG RİPTİDE B650M 

İŞLEMCİ : AMD RYZEN 7 7800X3D

RAM : XPG LANCER RGB 32 GB (2x16) 6000 MHZ

EKRAN KARTI : GİGABYTE GeForce RTX™ 4070 GAMING OC 12G
- Monitör
- MSI.ASUS.GİGABYTE.DELL
Herkese selam. Arkadaşlar 2 k IPS monitör arıyorum bütçem 10 ila 15 k arası. Beni uzun yıllar götürecek film oyun gündelik kullanımda üzmeyecek 27 inç ve 165 Hz üstü monitör arıyorum. Benim bulduklarım arasında hangisini önerirsiniz? Ya da daha iyi bir öneriniz var mı?

www.akakce.com

www.akakce.com

www.akakce.com

www.akakce.com

www.akakce.com

www.akakce.com

www.akakce.com

www.akakce.com

Gigabyte M27Q X 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M27Q X 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M27Q X 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 15.408,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

MSI MAG 274QRFW 27" 1 ms WQHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG 274QRFW 27" 1 ms WQHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI MAG 274QRFW 27" 1 ms WQHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!

Son düzenleyen: Moderatör: