Eyvallah hocam sağ olun, 1-2 aya yeni bilgisayar alacaktım indirimde monitörü erkenden alayım dedim.Muhtemelen bir daha monitöre ihtiyacınız olmayacak güle güle kullanın süper olmuş hocam. İnşallah darısı başımıza.
Eyvallah hocam sağ olun, 1-2 aya yeni bilgisayar alacaktım indirimde monitörü erkenden alayım dedim.Muhtemelen bir daha monitöre ihtiyacınız olmayacak güle güle kullanın süper olmuş hocam. İnşallah darısı başımıza.
Eyvallah hocam sağ olun, 1-2 aya yeni bilgisayar alacaktım indirimde monitörü erkenden alayım dedim.
Dediğim gibi umarım çok kullandığım için bir sorun yaşamam onun dışında gerçekten iyi oldu gibiİyi olmuş hocam bu fiyata böyle monitör dünya üzerinde yok zaten en iyi tercihi yaptınız diyebilirim.
Dediğim gibi umarım çok kullandığım için bir sorun yaşamam onun dışında gerçekten iyi oldu gibi.
Anladım teşekkürler, öğrenci indirimleri sayfasını farklı yapmışlar o yüzden, kusura bakmayın. Siparişler kısmına normal bakınca da gözükmüyor zaten öğrenci indirimleri mağazasına girmem lazım illa, garip yapmışlar.Hocam aynı modeli almışsınız benim attığım resimdeki açıklama ile. Buyurun buradan okuyabilirsiniz
![]()
27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD LS27DG612SUXUF | Samsung Türkiye
27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD (LS27DG612SUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
Anladım teşekkürler, öğrenci indirimleri sayfasını farklı yapmışlar o yüzden, kusura bakmayın. Siparişler kısmına normal bakınca da gözükmüyor zaten öğrenci indirimleri mağazasına girmem lazım illa, garip yapmışlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.