2K IPS monitör önerisi

Bütçe
8000-12000
Hocam her markada var.

Her markada olabilir zaten ama ölü pixel çıkınca hemen değişim yapcaklar mı bu önemli Samsung bu konuda bonkör bir firma açıkçası.
Attığım ekran görüntüsünde 11 gün bekletildiği ve hala dönüş yapılmadığı açıkca ortada.

Son düzenleme:
James donkey almayın. İlk monitörümü james donkey olarak aldım 2. yıl ekran kendi kendine renkler değiştirdi 3. yıl tamamen bozuldu. Bir daha güvenmem, zaten ürünlerinin bozulmasına karşı çok fazla yorum vardı

James donkey almayın. İlk monitörümü james donkey olarak aldım 2. yıl ekran kendi kendine renkler değiştirdi 3. yıl tamamen bozuldu. Bir daha güvenmem, zaten ürünlerinin bozulmasına karşı çok fazla yorum vardı
Hocam güzel kötülemeşsiniz markayı birde James donkey Samsung'la aynı kalitede.

IPS şart değilse bunu öneririm VA panel ama çoğu aynı bütçedeki IPS monitörleri tokatlıyor.

Samsung aklıma yattı şu anda fakat attıklarımla kıyaslarsak hangisi daha mantıklı olur panellerini vs göz önünde bulundurursak.

Samsung aklıma yattı şu anda fakat attıklarımla kıyaslarsak hangisi daha mantıklı olur panellerini vs göz önünde bulundurursak.

Samsung G65B en iyi tercih olur Curved isterseniz tabii.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Curved yönü hoşuma gitti fakat VA panel olması biraz göz korkutuyor o fiyatlarda IPS paneller varken.

Kullandığı VA panel aynı bütçede olan çoğu monitörden daha iyi rahatlıkla alabilirsiniz.
İçinde Tizen işletim sistemi var bilgisayarı açmadan YouTube ve Netflix gibi programları kullanabiliyorsunuz harika bir özellik bu fiyat bandında.

Hocam dandik VA değil bu, piyasadaki çoğu IPS monitörü tokatlayacak kadar iyi.

Renk canlılığı açısından nasıldır şu an almaya en yakın olduğum monitör Samsung fakat VA olması korkutuyor renk canlılığı açısından vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı