2K IPS monitör önerisi

Bütçe
8000-12000
Renk canlılığı açısından nasıldır şu an almaya en yakın olduğum monitör Samsung fakat VA olması korkutuyor renk canlılığı açısından vs.

İnanılmaz iyi. Yani şöyle söyleyeyim zaten gayet yüksek kalite bir IPS panel kadar iyi renkler verebiliyor, üstüne üstlük siyahları da IPS gibi gri değil biraz daha siyaha yakın bir tonda verdiği için dizi film falan izlemek çok çok çok zevkli. 32 inç modelini rekabetçi oyunlarda da kullandım hikayeli oyunlarda da kullandım örneğin The Last of Us Part 2 gibi, beni o kadar tatmin etti ki bir daha IPS monitör alacağımı zannetmiyorum.

İnanılmaz iyi. Yani şöyle söyleyeyim zaten gayet yüksek kalite bir IPS panel kadar iyi renkler verebiliyor, üstüne üstlük siyahları da IPS gibi gri değil biraz daha siyaha yakın bir tonda verdiği için dizi film falan izlemek çok çok çok zevkli. 32 inç modelini rekabetçi oyunlarda da kullandım hikayeli oyunlarda da kullandım örneğin The Last of Us Part 2 gibi, beni o kadar tatmin etti ki bir daha IPS monitör alacağımı zannetmiyorum.

Amd Freesync uyumlu galiba ekran kartım nvidia bir problem yaratır mı

32 ve 27 inc arasında kaldım. Sadece.

Son düzenleme:
Problem yaratmaz hocam.

32 inç alın kesinlikle pişman olmazsınız.
Samsung'un kendi sitesi üzerinden alın arada çok fiyat farkı yoksa.

Vatan'dan almayı düşünüyorum bugün görüştüğümde ölü piksel ghosting vs gibi problemler yaşanırsa yardımcı olduklarını söylediler fakat inc konusunda kafamı karıştıran konu şu eğer 27 inc alırsam belki ana monitör yerine de geçirebilirim benim amacım dizi film vs için 2. monitör olarak kullanmaktı 32 inc olursa zaten FPS oyunları için kullanmam zor olur fakat 27 de bunu yapabilirim 32 inc olursa sadece 2.monitör olarak kullanabilirim şu anki monitörüm AOC 24G2ZE/BK - Samsung Odyssey G6 32" LS32BG652EUXUF - Samsung Odyssey G6 27" LS27BG650EUXUF Karşılaştırması - Epey

Vatan'dan almayı düşünüyorum bugün görüştüğümde ölü piksel ghosting vs gibi problemler yaşanırsa yardımcı olduklarını söylediler fakat inc konusunda kafamı karıştıran konu şu eğer 27 inc alırsam belki ana monitör yerine de geçirebilirim benim amacım dizi film vs için 2. monitör olarak kullanmaktı 32 inc olursa zaten FPS oyunları için kullanmam zor olur fakat 27 de bunu yapabilirim 32 inc olursa sadece 2.monitör olarak kullanabilirim şu anki monitörüm AOC 24G2ZE/BK - Samsung Odyssey G6 32" LS32BG652EUXUF - Samsung Odyssey G6 27" LS27BG650EUXUF Karşılaştırması - Epey

Hocam müthiş rekabetçi değilsen gayet rahat oynarsın her oyunu. Sakın ama sakın Vatan'dan falan alma dünyanın en kötü servisine sahipler desem yeridir. Adamlar açık açık ölü piksel çıkarsa yapacak bir şey yok deyip başlarından savdılar beni monitör alırken. Kesinlikle ama kesinlikle internet üzerinden alın (Vatanın web sitesinden bile almayın), o zaman iade etme hakkınız olur.

Hocam müthiş rekabetçi değilsen gayet rahat oynarsın her oyunu. Sakın ama sakın Vatan'dan falan alma dünyanın en kötü servisine sahipler desem yeridir. Adamlar açık açık ölü piksel çıkarsa yapacak bir şey yok deyip başlarından savdılar beni monitör alırken. Kesinlikle ama kesinlikle internet üzerinden alın (vatanın web sitesinden bile almayın), o zaman iade etme hakkınız olur.

Bugün özellikle bu durumu konuşmak için gittim ölü piksel gibi sorunlarda geri alabileceklerini söylediler büyük ihtimalle 32 inc alacağım fakat hala düşünmekteyim. Karar vermesi çok zor. Birde sRGB oranları yüzde kaç bilginiz var mı?

Bugün özellikle bu durumu konuşmak için gittim ölü piksel gibi sorunlarda geri alabileceklerini söylediler büyük ihtimalle 32 inc alacağım fakat hala düşünmekteyim. Karar vermesi çok zor.

Hocam inan pişman olmazsın ben R6 oynuyorum emerald 2'yim zerre etkilemedi 32 inç. Aynı şekilde Valorant ve CS'yi de etkilemedi. E-spor derecesinde oynamıyosan etkilemeyecekte zaten. Ama o koca ekranda dizi film izlemek veya hikayeli oyun oynamak o kadar çok sarıyor ki her şeye bedel.

Hocam inan pişman olmazsın ben R6 oynuyorum emerald 2'yim zerre etkilemedi 32 inç. Aynı şekilde Valorant ve CS'yi de etkilemedi. E-spor derecesinde oynamıyosan etkilemeyecekte zaten. Ama o koca ekranda dizi film izlemek veya hikayeli oyun oynamak o kadar çok sarıyor ki her şeye bedel.

NTSC ve sRGB kapsamı hakkında bilginiz var mı?

NTSC ve sRGB kapsamı hakkında bilginiz var mı?

1757802789164.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı