2K IPS monitörden ultrawide 2K VA monitöre geçmek üzer mi?

İnternet üzerinden monitör tarzı ürünleri almak istemiyorum ürüne bakındığımda oturduğum ilde bulamadım. Sarı sitede Dell S3422DWG modelini buldum bu nasıldır ? Yoksa oturduğum ilin teknoloji mağazasına getirteceğim.
2. el baktığınızı neden söylemediniz? Ayrıca internet iade vb. konularda daha iyi bile. Ölü piksel çıkınca hemen iade edebiliyorsun, mağazada seni uğraştırıyorlar.

İnternet üzerinden monitör tarzı ürünleri almak istemiyorum ürüne bakındığımda oturduğum ilde bulamadım. Sarı sitede Dell S3422DWG modelini buldum bu nasıldır ? Yoksa oturduğum ilin teknoloji mağazasına getirteceğim.
Aw3425dwm de kullanılan panel daha hızlı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
2. el baktığınızı neden söylemediniz? Ayrıca internet iade vb. konularda daha iyi bile. Ölü piksel çıkınca hemen iade edebiliyorsun, mağazada seni uğraştırıyorlar.

2. el ya da sıfır fark etmez benim için, zaten 2. ellerin sıfırından farkı yok en azından burada öyle sizin önerdiğiniz monitörün 2. eli de sıfırıda yok sadece sizinle paylaştıklarım var.

2. el ya da sıfır fark etmez benim için, zaten 2. ellerin sıfırından farkı yok en azından burada öyle sizin önerdiğiniz monitörün 2. eli de sıfırıda yok sadece sizinle paylaştıklarım var.
Bunu al ozaman.
Neyse hocam konumuza dönelim.
Bu monitör en kaliteli VA panellerden birine sahip. VA panelin siyahları oynamak istediğiniz hikayeli oyunlarda sizi gerçekten çok memnun edecek ve keyif verecektir. Ghosting ve gecikme durumu olarak oldukça başarılı bir model. Renk gamutu da yüksek.
Bu arada sizin monitör IPS'e göre çok kötü gecikme performansına sahip. Ortalama 11 ms gecikmeye sahip, koyu renklerde 24 ms görüyor ve black smearing yaşıyor. Kalitesiz VA panel sanarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı