2K minimum 144 Hz. 27" veya 24" IPS monitör önerisi

Bütçe
10000-15000

mertbirsenn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC
İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: Gigabyte B450M K
Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB.
RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB.
Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze.
İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120.
Meslek
İnşaat Mühendisi
Monitör
Asus TUF VG249Q1A
Arkadaşlar selamlar,

Elimde ASUS TUF VG249Q1A monitör vardı, giriş seviyesi için almıştım. Servisle sorun yaşadığım ve servise yollarken kargoda kırıldığı için yeni bir monitör arayışındayım.

Beklentilerim:

Uzun bir süre kullanmak istiyorum. Şu an sistemim 3A oyunlarda pek 2K kaldırmaz gibi ama ileride tekrar uğraşmak istemiyorum. O yüzden minimum 2K olmalı.
Minimum 144 Hz. Aşağısı olmasın, fazlasında da gözüm yok. Ayırt edebildiğimi de sanmıyorum. Fakat fazlası olursa ne ala.
Maksimum 27" olmalı masamda yerim fazla yok daha 24" bile gözüme yeterince büyük gelmişti.
IPS tercihim fakat "bu VA panel IPS'ten daha iyi" gibi önerilerinize de açığım.
Bütçe problemim yok fakat kafamda 10k belirledim. Gereksiz ufak özelliklere de dev paralar vermek istemem. Bütçe yine de esneyebilir.
G-Sync olmalı ileride de NVIDIA ekran kartı kullanacağım muhtemelen.
En önemlisi servisleri kaliteli ve erişilebilir olmalı, Monster ne kadar parça kalitesi olarak düşük olsa da defalarca servisini kullandım ve çok memnun kalmıştım.

Bir liste hazırlamak istiyorum 5-6 adet monitörden. Herkes tek tek monitör önermek yerine "buna da mutlaka bak" diyeceği bir yorum yaparsa sevinirim. Paylaştığınız monitörlerin de artı ve eksi özelliklerini yazarsanız sevinirim. Monitörden çok anlamıyorum. Muhtemelen elimdeki monitörden para iadesi alacağım, almazsam da yapıldığı gibi satacağım. O yüzden hemen aksiyon almayacağım yaklaşık 1 ay gibi bir dönemde alacağım. İndirim kovalama fantezim var. Elime bir liste oluşturup bu bir ayda indirim kovalayacağım. Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Uzun süren yapay zeka konuşmalarım sonucunda bu model çok hoşuma gitti. Renk konusunda herkes övmüş. Bir bakın isterseniz. Ayrıca birde MSI Bırakıyorum onada göz atabilirsiniz.

Uzun süren yapay zeka konuşmalarım sonucunda bu model çok hoşuma gitti. Renk konusunda herkes övmüş. Bir bakın isterseniz. Ayrıca birde MSI Bırakıyorum onada göz atabilirsiniz.

Listeye alıyorum hocam, teşekkürler.
Msi 1080p sanırım hocam. Bahsettiğiniz model başka olabilir mi?
Hocam bunun curved olmayanı var mıdır? Başka tavsiyelerinize de açığım ayrıca. Teşekkürler.

Listeye alıyorum hocam, teşekkürler.
Msi 1080p sanırım hocam. Bahsettiğiniz model başka olabilir mi?

Hocam bunun curved olmayanı var mıdır? Başka tavsiyelerinize de açığım ayrıca. Teşekkürler.
Curved olmayanı maalesef yok.
Alternatif curved olmayanlar:

Curved olmayanı maalesef yok.
Alternatif curved olmayanlar:
Hocam lenovoyu bu gün canlı gördüm diğer monitörlerin yanında fena sıyrılıyordu görüntüsüne bayıldım. Bu da listemde.

Hocam lenovoyu bu gün canlı gördüm diğer monitörlerin yanında fena sıyrılıyordu görüntüsüne bayıldım. Bu da listemde.
İncelemesi mevcut hocam bakabilirsin ekstradan atayım dedim.

İncelemesi mevcut hocam bakabilirsin ekstradan atayım dedim.
Hocam hortlatıyorum ama AOC Q27G4XF nasıldır? fikriniz var mı?

Hocam hortlatıyorum ama AOC Q27G4XF nasıldır? fikriniz var mı?
İncelemesi mevcut hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı