2K monitör için 7 bin TL ekran kartı önerisi

Bütçem doğrultusunda hareket ediyorum kardeşim hepinizin yorumları için teşekkür ederim şimdilik 1660 Super almaya karar verdim önümüzdeki aylarda işlerim iyi giderde güzel günler görürsem daha iyilerini alabilirim ama şimdilik dediğim gibi hearthstone, CS:GO, ETS 2, ve nadiran League of Legends oynayacağım 1660 Super'in bu oyunları 2K da minimum 150 FPS de çalıştıracağını düşünüyorum. Hikayeli oyun olarak ise Stranger Things oynuyorum. Görüş ve önerileriniz için hepinize teşekkür ederim.
Hocam 4.5K GTX 1660S'e vereceğinize yerinizde olsaydım RX6600'e 5.5K verirdim. Kat kat güçlü. İlla NVIDIA diyorsanız bilemem.

Çok gülünçsün, tüm mesajlarımi gezip gülücük atmandan belli. 🤣 RX6600 ile RX 6700XT'nin arasında bir fark olmadığını, 6600 ile 2K oynanacağini iddia eden biri ile daha münakaşa etmeyeceğim. Gülücük gülücük. 🤣
Hocam sakin olun, bütçem 3060 veya üzeri bir kart almaya yetmediği için 1660 süper aldım. İşlemci olarak amd benim yüzümü güldürdü ama ekran kartlarında çok başım yandı o yüzden amd tercih etmiyorum 100 kartın 99 u sağlam ve sorunsuz çıkar ama o bozuk 1 tanesi beni bulur öyle diyim. Oynadığım oyunlar düşük grafik isteyen oyunlar olduğu için 1660süper yüksek ayarlarda beni en az 2 yıl götürür büyük ihtimal

Hocam sakin olun, bütçem 3060 veya üzeri bir kart almaya yetmediği için 1660 Super aldım. İşlemci olarak AMD benim yüzümü güldürdü ama ekran kartlarında çok başım yandı o yüzden AMD tercih etmiyorum 100 kartın 99'u sağlam ve sorunsuz çıkar ama o bozuk 1 tanesi beni bulur öyle diyeyim. Oynadığım oyunlar düşük grafik isteyen oyunlar olduğu için 1660 Super yüksek ayarlarda beni en az 2 yıl götürür büyük ihtimal.

Ne kadara aldınız?

İncehesap'tan cuma indiriminden 5000TL'ye aldım maximum 7bin TL nakitim vardı ama ay sonunu da düşündüğüm için 5bin TL'ye mecbur kaldım diyebilirim. Geçtiğimiz hafta da 6500TL'ye monitör almıştım çünkü

İkinci elde 3000'e bulunduğu için sormuştum. Sizin kararınız isterseniz iade edip 6600 alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı