2K monitör için sistem toplama önerisi

544148

Centipat
Merhaba sayın Technopat üyeleri.
2K monitörüm için bir sistem toplayacağım normalde 4K hazır bir sistem satın alacaktım Vatan Bilgisayar üzerinden fakat sistem iyi dediler ama pahalı olduğu için önermediler konu geçmişime bakarsanız benim de aklıma takıldı benim 2K monitörüm var neden 4K sistem satın alayım diye. O yüzden bir karar verdim 2K monitörüm için bir sistem toplayacağım ve yanına sizden bir öneri daha istiyorum. LG markasına ait yine IPS panel ama Full HD uygun fiyatlı normal 2. bir monitör lazım önerebilirseniz gerçekten çok sevinirim ve bilgisayarı Vatan Bilgisayar üzerinden toplayabilirseniz bilgili arkadaşlar ona göre öneride bulunursanız sevinirim. Medimarkt'ta olabilir ve sistemin markaları bilindik sorun çıkarmayacak markalar olursa çok sevinirim ve Update yani güncellenebilir bir sistem olursa çok iyi olur yani sınırına kadar kullanmayı düşünüyorum.
Kasa değiştirmeye gidene kadar örneğin işlemci, RAM, ekran kartı, vb gibi parçaları ileride değiştirebileceğim bir sistem olması lazım. Şimdiden herkese teşekkür eder ve hepinize iyi günler dilerim. :)

Bana eğer bilgiliyseniz toplamamda yardımcı olabilir misiniz bütçe ona göre ayarlanacak.
Hazır sistem alırsan uyguna gelir.
AM5 4070 için marka bileşenler istersen 40-50 arasını gözden çıkar.

Hazır sistem alırsan uyguna gelir.
AM5 4070 için marka bileşenler istersen 40-50 arasını gözden çıkar.

Vatan Bilgisayar üzerinden bana marka olarak toplayabilir misiniz ama içimin sineceği markalar örneğin ASUS MSI Gigabyte vb gibi.

Vatan Bilgisayar üzerinden bana marka olarak toplayabilir misiniz ama içimin sineceği markalar örneğin ASUS MSI Gigabyte vb gibi.
Ben anlamam o işten.
Bütçeni belirterek yeni konu aç, arkadaşlar yardımcı olur.
Ayrıca parçaları sırf Vatan üzerinden almanı önermem, fiyatları ekstra pahalı oluyor oranın.

Ekran kartı markası gözüme biraz takıldı ve biraz daha 10 20 bin TL daha pahalı olsa da daha güncel günümüz şartlarına uygun bir sistem var mıdır bana 5600X işlemciler gözüme artık eski geliyor ve PC kolik zamanında araştırmıştım ama yine de içim rahat etmiyor internet üzerinden sipariş etmeye korkuyorum yani güvenilir ama kargo firmalarından korkuyorum gidip kendim alsam Antalya'da yaşıyorum günümüzde artık şehir dışına çıkmak çok masraflı oluyor bir de orada ye iç falan 1 günümüz sırf zarar yani burada hem Vatan Bilgisayar var 10 bin 20 bin TL daha fazla ödeyeyim içim rahat olsun ve parça parça toplamasını dabilirim ama onu kuracak birisini bulmakta çok zor olur.

Ekran kartı markası gözüme biraz takıldı ve biraz daha 10 20 bin TL daha pahalı olsa da daha güncel günümüz şartlarına uygun bir sistem var mıdır bana 5600X işlemciler gözüme artık eski geliyor ve PC kolik zamanında araştırmıştım ama yine de içim rahat etmiyor internet üzerinden sipariş etmeye korkuyorum yani güvenilir ama kargo firmalarından korkuyorum gidip kendim alsam Antalya'da yaşıyorum günümüzde artık şehir dışına çıkmak çok masraflı oluyor bir de orada ye iç falan 1 günümüz sırf zarar yani burada hem Vatan Bilgisayar var 10 bin 20 bin TL daha fazla ödeyeyim içim rahat olsun ve parça parça toplamasını dabilirim ama onu kuracak birisini bulmakta çok zor olur.

Gainward Palit'in yan markası. Ekran kartları markaları aşırı önemli değil işlevi önemli. Bunların ASUS ve MSI'dan farkı soğutucuları onlara göre biraz daha kötü ve servis farkı. Hazır sistem öneririm yüksek bütçelere. Toplama biraz daha pahalı oluyor.

Gainward Palit'in yan markası. Ekran kartları markaları aşırı önemli değil işlevi önemli. Bunların ASUS ve MSI'dan farkı soğutucuları onlara göre biraz daha kötü ve servis farkı. Hazır sistem öneririm yüksek bütçelere. Toplama biraz daha pahalı oluyor.

88.999 TL'ye Vatan Bilgisayar'da satılan bir hazır sistem vardı 4080 ekran kartı ve i7-13700K işlemci vardı sizce bu sistem nasıldır hazır sistem kampanyalı normalde markalar dahil Akakçe üzerinde topladığımda 110 bin TL civarına geliyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı