2K monitör için sistem toplama önerisi

Anakartı pek içime sinmedi ve RAM markası ne kadar iyi bilmiyorum anakartı Prime serisi ne kadar iyi onu bilmiyorum.

Tükendiğine rağmen halen kampanya devam ediyor çoğu mağazalarda stoklar var ve orada toplattırabiliyoruz.

Sizce fiyatına göre iyi midir?

Ne yalan söyleyeyim 4080'nin piyasaya hakim değilim ama parçaları hoşuma gitti.

Anakartı pek içime sinmedi ve RAM markası ne kadar iyi bilmiyorum anakartı Prime serisi ne kadar iyi onu bilmiyorum.
İşini görür ikisi de.
Tükendiğine rağmen halen kampanya devam ediyor çoğu mağazalarda stoklar var ve orada toplattırabiliyoruz.
Genelde kazık atıyorlar oralarda toplattırınca, ona göre bilgi toplayıp tercih yapmalısın
Sizce fiyatına göre iyi midir?
4080 40-50 aralığında satılıyordu galiba, aşağı yukarı normal fiyatı var.

2K oyunculuk için 4070 yeterli olur dedik, sen 4K oyunculuk için sistem baktırıyorsun bizlere. 😀
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Puanı 77 Epey'de. Adamakıllı bir inceleme bulamadım bakındım biraz ama pişman edeceğini düşünmüyorum.

Hayırlısı bakalım o zaman bu sistem hakkında tekrar konu açayım ve diğer sayın Technopat üyelerininde fikirlerini alayım.

İşini görür ikisi de.

Genelde kazık atıyorlar oralarda toplattırınca, ona göre bilgi toplayıp tercih yapmalısın.

2K oyunculuk için 4070 yeterli olur dedik, sen 4K oyunculuk için sistem baktırıyorsun bizlere. 😀

Evet normalde belirttiğim gibi bu sistemi satın alacaktım ama 2K oyuncu sistemi önerisi istedim ama Vatan Bilgisayar üzerinde yokmuş.

İşini görür ikisi de.

Genelde kazık atıyorlar oralarda toplattırınca, ona göre bilgi toplayıp tercih yapmalısın.

Ve 4K bir sistemde 2K monitör ile oynamam sorun olur mu ileride illa değiştiririm monitörü herhangi bir darboğaz yapar mı yanına Full HD 1080p IPS panel 2. monitör daha alacağım 144Hz.

Ve 4K bir sistemde 2K monitör ile oynamam sorun olur mu ileride illa değiştiririm monitörü herhangi bir darboğaz yapar mı yanına Full HD 1080p IPS panel 2. monitör daha alacağım 144Hz.
Sorun olmaz doyasıya kullanırsın yine 2K çözünürlükte.

4070 veya 4080 aldıktan sonra 1080P monitör aramazsın çözünürlük farkından dolayı ama iş amacıyla alacaksan, renkleri için falan farklı mevzu.

1080P için genelde AOC tercih ediliyor; 165Hz tazeleme hızı var.
Dâhâ yüksek tazeleme hızı içinse BenQ markalı 360Hz bir monitör tercih ediliyordu.

2K için LG ve Samsung G5 öneriyordu yabancı içerik üreticileri.

4k için yorumum yok, fiyatlar uçuk olduğu için bakmaya bile zahmet etmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı