2K monitör tavsiyesi

Bütçe
Max 5000
@P R O F O U N D En iyisi demedim, ben kullandım ve bir sıkıntısı yok dedim. Aslında benim kafada değil de senin kafadan bu forumda çok var. Kullanmadığı ürün için yok şöyledir böyledir mucizedir. Boş boş yorumlar yapıp duruyorsunuz.
@Süleyman Yusuf Çok fazla monitör kullandım. En iyisi demedim, öneri yaptım ve bir sıkıntı yaşamadığımı söyledim. Bunu anlayacak beyniniz yok mu?
Sıkıntı yaşamadım diyorsunuz hala. Biz zaten bir monitör önerirken "Şu monitör sıkıntılıdır, bu değildir" diye sıralama yapmıyoruz. Hangisi o bütçeye göre daha mantıklıysa onu öneriyoruz.

Huawei Mateview GT'de fiyatını hak etmeyen çoğu oyun için yetersiz sadece günlük kullanımda ve hafif oyunlar için kullanılabilecek bir monitör. Monitörü alan sıkıntı yaşayacak demiyorum. Rakiplerine göre kalitesiz diyorum. Siz niye bunu anlamak istemiyorsunuz?
 
@Rory En iyisi demedim, ben kullandım ve bir sıkıntısı yok dedim. Aslında benim kafada değil de senin kafadan bu forumda çok var. Kullanmadığı ürün için yok şöyledir böyledir mucizedir. Boş boş yorumlar yapıp duruyorsunuz.
İlla kullanmaya gerek yok ki panel bilgim var, ürün bilgim var, teknoloji bilgim var... bu sektörün içindeyim. Senin mantığın "X arabası kötüdür, çok yakar." diyen ve bunu rakamlarla gösteren sizin hayatınız kadar arabaya binmiş otomotivciye "Hiç kullandınız mı?" cevabını vermek. :D
Saçmalığın daniskası.
@Süleyman Yusuf hocama ve bana da hakaret etme hakkınız yok.
 

Geri
Yukarı