FantastikTürk
Megapat
- Katılım
- 11 Aralık 2016
- Mesajlar
- 9.119
- Makaleler
- 7
- Çözümler
- 23
Önce chromium olmayan bir tarayıcıda tekrar deneyin.hocam tüm sekmeleri kapattım, görev yöneticisinden uygulamaları kapattım, chrome'daki bütün uzantıları sildim, virüs programını kapattım, ışıklandırma ayarlarından dolayı falan hata oluyordur diye asus armoury crate programını bile sildim ama yine düzelmemişti. Chrome'dan olmayınca microsof edge tarayıcısından denedim ama onda da olmadı. Akşam tekrar uğraşacağım bakalım.
Hocam chrome'da hertz düşürdüm, linkteki 120 hz yazan test chrome'dan. 240 hz tekrar yükseltince chrome görseldeki hatayı veriyor. Firefox indirdim, onun da test videosu linkteki 240hz olan. 240hz yapınca mı problem var yoksa ben mi yapamıyorum anlamadım bir türlü
Hocam chrome'da hertz düşürdüm, linkteki 120 hz yazan test chrome'dan. 240 hz tekrar yükseltince chrome görseldeki hatayı veriyor. Firefox indirdim, onun da test videosu linkteki 240hz olan. 240hz yapınca mı problem var yoksa ben mi yapamıyorum anlamadım bir türlü
videolar
VRR kapatıp deneyebilir misiniz? Bir de bir önceki mesajda yazdıklarımı denediniz mi?Hocam chrome'da hertz düşürdüm, linkteki 120 hz yazan test chrome'dan. 240 hz tekrar yükseltince chrome görseldeki hatayı veriyor. Firefox indirdim, onun da test videosu linkteki 240hz olan. 240hz yapınca mı problem var yoksa ben mi yapamıyorum anlamadım bir türlü
videolar
bu testte opera'dan
Şurada test sitesinin admininin yazdığıan göre hem Firefox hem Chrome'da yaşıyorsan arka plan işlemlerinden kaynaklıdır diyor. Arka planda bir şey çalışmadığına emin misiniz? Yine dediğine göre tarayıcı takılmalarına çok hassasmış. Şimdi denedim bende de öyle. Test ederken fareyi bile hareket ettirmeyin.Hocam VRR kapalı. bir önceki mesajda dediklerinizi yaptım, monitör pc'ye bağlı ve oyun modunda.
Hocam sanki biraz yanlış anlaşılma var gibi? Kontrol edin derken takılma olmasını mı kontrol edin dediniz yoksa ghosting testini mi?hocam yanıt süresini standarta çektim, virüs programını kaldırdım, üstüne windows güvenlik duvarını deaktif ettim en sonunda sağlıklı bir test gerçekleştirdim sanırım. Google ve opera'da denedim ama hata aldım, en son mozilla'da denedim oldu. Testlerin linkini bırakıyorum hocam, size zahmet kontrol edebilir misiniz? Testlerden biri VRRkapalı diğeri açık yaptım, linkte gsync yazanda VRR açık şekilde. Videolarda hata alırsanız ekran kaydı alıyordum pcden aynı zamanda o olduğunu düşünüyorum.
Watch gysnc | Streamable --- VRR AÇIK
Watch UFO Test_ Ghosting — Mozilla Firefox 2024-10-01 20-17-26 | Streamable --- VRR KAPALI
1) Aynı sahnede yapıyorsa monitörden değildir.ghosting testi nasıl olmuş diye yazmıştım hocam, dediğiniz gibi dış kamera ile çekmeye çalışacağım.
Ghost of tsushima oyununda ara sahnede böyle karartılar oldu hocam normal midir? Oyun içinde karşılamaşmadım, birkaç kere save alıp sahneyi yeniden oynattım yine aynısını yaptı ama devamında oynadım böyle ekranda karartı oluşmadı.
Watch Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT v1053.0.0515.2048 2024-10-02 16-43-25_Trims | Streamable -- videoda 2. ve 5. saniyeler arasında net belli oluyor
1) aynı sahnede yapıyorsa monitörden değildir.
2) yine iç kayıt almışsınız hocam. Monitörden olsa iç kayıtta gözükmez.
Bununla birlikte olan tabii normal değil. Oyunla alaklı bir bug/sıkıntı olma ihtimali çok yüksek. Oyundan olmadığını düşündürecek bir şey olursa bakarız tekrar.