ONURRRS
Hectopat
Güncel oyunlarda VRAM sıkıntısı olur bence. Ama CS2'de falan sıkıntı olmaz.
CS2, ETS 2 hikayeli oyun neredeyse oynamıyorum. Onun haricinde gündelik kullanım.
Güncel oyunlarda VRAM sıkıntısı olur bence. Ama CS2'de falan sıkıntı olmaz.
Reis sen benim attiğım 280 hz monitöre bi bakCS2, ETS 2 hikayeli oyun neredeyse oynamıyorum. Onun haricinde gündelik kullanım.
Ben 2K alırdım senin yerinde olsam. Zaten çok hikayeli oynamıyormuşsun.
Isınmaz.Gündelik kullanımda falan ısınmasın sonra![]()
Reis sen benim attiğım 280 Hz monitöre bir bak
Ips istiyosan da VIEWSONIC VX2779A-HD-Pro 27 IPS 1MS 240Hz IPS Gaming Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt VIEWSONIC VX2779A-HD-Pro 27 IPS 1MS 240Hz IPS Gaming Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarktCS2, ETS 2 hikayeli oyun neredeyse oynamıyorum. Onun haricinde gündelik kullanım.
IPS istiyorsan da ViewSonic VX2779A-HD-Pro 27 IPS 1ms 240Hz IPS Gaming Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt VIEWSONIC VX2779A-HD-Pro 27 IPS 1MS 240Hz IPS Gaming Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
Alakası yok asıl bu monitör alınır aoc ölü piksel atıyo çok fazla lenovo için konuşmicam bileBirkaç yerde okudum bu monitöre alınmaz diyorlardı. Onun yerine AOC öneriyorlar veya Lenovo
Isınmaz.
Senin yerinde olsam şahsen 2K alırdım.Dostum bir çıkış yolu göster şu kardeşineçok kararsız kaldım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.