Rehber 2K monitör tavsiyesi

Aralarında en fiyat performans hangisi? 6000-8000₺ arasında en alınabiliri yani?

Koorui G2421v, G2721p, H27t22C veya agon AG275QXN modellerinden ucuz olanı alabilirsin.

Benim tercihim ergonomi ve görüntü kalitesi sebebiyle AOC olurdu.

Teşekkürler. Bir de ben şu anda Hp omen 25i kullanıyorum memnunum ama 2k'ya geçmek istiyorum. Sence ips değil de eğitim indirimi ile 10k'ya Samsung VA G65B alırsam renk vs. açısından memnun kalır mıyım?

Teşekkürler. Bir de ben şu anda Hp omen 25i kullanıyorum memnunum ama 2k'ya geçmek istiyorum. Sence ips değil de eğitim indirimi ile 10k'ya Samsung VA G65B alırsam renk vs. açısından memnun kalır mıyım?
Kontrast oranı, çözünürlük, mprt bakımından upgrade. Renk gamutu ve parlaklık açısından arada büyük farklar yok. TV özellikleri, WiFi, Bluetooth, hoparlör vs de artıları. Bence geçilir.

Destekleriniz için teşekkürler. VG27AQL5A sipariş verdim. En f/p ve bana uygun o geldi.

Kontrast oranı, çözünürlük, mprt bakımından upgrade. Renk gamutu ve parlaklık açısından arada büyük farklar yok. TV özellikleri, WiFi, Bluetooth, hoparlör vs de artıları. Bence geçilir.
Teşekkürler ben de olumlu yorumlara istinaden 9.600 TL'ye G65B siparişi geçtim.

Anladım bende öğrenci indirimi ile baktım fakat ya zam geldi ya da farklı indirim uygulanıyor sanırım. Şu an maalesef 11.347 TL olarak görüntülüyorum
Evet indirim tutarı ürüne göre değişiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…