Eğer bütçeniz var ise ASUS VG27AQM1A modelini öneririm, 2K'da 12-14 bin bütçede alabileceğiniz en iyi monitörün bu olduğu düşüncesindeyim kendim de kullanıyorum 27'' Ekran olması ve 240* OC ile 280* olması gayet iyi
Eğer bütçeniz var ise ASUS VG27AQM1a modelini öneririm, 2K'da 12-14 bin bütçede alabileceğiniz en iyi monitörün bu olduğu düşüncesindeyim kendim de kullanıyorum 27" ekran olması ve 240* OC ile 280* olması gayet iyi.
Ikisi tamamen farkli iki model. Tek farklari pivot ozelligi diyenlerin yanlis bilgisine inanip yanlis bir satin alim gerceklestirmediniz umarim. VG27AQML1A mukemmel bir orta-ust model iken VG27AQM1A giris seviye bir model. Panel farkliliklari var, bu da zaten direkt olarak farkli olduklari...
Ikisi tamamen farkli iki model. Tek farklari pivot ozelligi diyenlerin yanlis bilgisine inanip yanlis bir satin alim gerceklestirmediniz umarim. VG27AQML1A mukemmel bir orta-ust model iken VG27AQM1A giris seviye bir model. Panel farkliliklari var, bu da zaten direkt olarak farkli olduklari...
Ellerine sağlık, çok güzel bir yazı yazmış. Ucuza bulabiliyorsa L1A sonuyla biten modeli kesinlikle almasını öneririm. Monitörlerin ömürlük cihazlar olduğu düşüncesindeyim. M1A modelini kredi kartımın bir kampanyası ile Vatan'dan bir kupon ile birleştirip 2.500 TL daha ucuza almıştım.