2K Monitör ve Sistem Toplama

Makaleler
2
Akıllı PC Toplama Sihirbazı

İyi günler arkadaşlar. Böyle bir sistem topladım fakat sistem toplamada çok detaylı bir bilgim yok. 2K oynatabilen bir sistem toplamak istiyorum bu sistemde bir eksiklik var mı? Önerilerinizi bekliyorum
Toplayacağım sistem uzun ömürlü olmasını ve ileri de parça değişimi yaparken sıkıntı çıkmasın istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bir de RX 5700 XT alınır mı? Isınma sorunu gibi şeyler duydum. Bu sorun oluşturur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Itopya'nın DADG-2 sistemi üzerine böyle bir upgrade yaparak satın alabilirsiniz dilediğiniz 2K monitör ile birlikte. Isınma sorunu yaşamazsınız hem bu modelde.

Dosya Ekleri

• 73.PNG
    73.PNG
    181,3 KB · Görüntüleme: 81
Yukarıda topladığım pc ile ilgili yorumunuz nedir ?
Fiyatına göre iyi mi bilmiyorum ama parçalar iyi. Oyun için kullanacaksanız R5 3600 2K için yeterli. Oradan artan parayla da Ekran kartını RTX 2080 yaparsanız çok iyi olur. Oyun+yayın veya render içinse bu hali gayet iyi.

Fiyatına göre iyi mi bilmiyorum ama parçalar iyi. Oyun için kullanacaksanız R5 3600 2K için yeterli. Oradan artan parayla da Ekran kartını RTX 2080 yaparsanız çok iyi olur. Oyun+yayın veya render içinse bu hali gayet iyi.
Benim korkum aslında uyumlu olmaması gibi vs şeyler. RTX 2080 düşünüyordum fakat bütçem yetmedi.En azından işlemciyi arttırıp ileriki yıllarda yükseltmeyi düşünüyorum.
Kısacası parçalarımı geleceğe dönük yapmaya çalıştım.Uyumsuz olan veya gelecekte bana sıkıntı çıkarabilecek bir parça var mı acaba ?

Benim korkum aslında uyumlu olmaması gibi vs şeyler. RTX 2080 düşünüyordum fakat bütçem yetmedi.En azından işlemciyi arttırıp ileriki yıllarda yükseltmeyi düşünüyorum.
Kısacası parçalarımı geleceğe dönük yapmaya çalıştım.Uyumsuz olan veya gelecekte bana sıkıntı çıkarabilecek bir parça var mı acaba ?
RAM 2X8 GB şeklinde kullanmalısınız. Çift kanal RAM kullanmayıp FPS çok düşük diye konu açanlar var. Sistemin gerisi iyi gibi duruyor. Şu anda topladığımız sistemin fiyatı nedir ? Belki o bütçeye RTX 2080 sığdırmayı başarırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı