2K OLED monitör önerisi

30 bin TL bütçede alınabilecek en iyi monitör MO27Q28G.
Fakat ben 49" gibi farklı bir monitör istiyorum derseniz:
Öneririm.

Hocam hem FPS hem hikayeli oyunlar oynuyorum. Hikayeli oyunlar için harika ama FPS için oyunu çileye dönüştüren bir monitör olurum sanırım. Şimdilik ocak ayına kadar bekleyeceğim eğer Gigabyte sotağa gelirse onu alacağım yoksa da Alienware alıp geçerim.

30 bin TL bütçede alınabilecek en iyi monitör MO27Q28G.
Fakat ben 49" gibi farklı bir monitör istiyorum derseniz:
Öneririm.
Yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla MO27Q28G modelinde siyah çizgi var gibi gözüküyor çoğu kişide, bu konuda dikkatli olmak lazım gibi. En azından bir süre beklenmeli bana kalırsa.

Yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla MO27Q28G modelinde siyah çizgi var gibi gözüküyor çoğu kişide, bu konuda dikkatli olmak lazım gibi. En azından bir süre beklenmeli bana kalırsa.

Evet onu duydum. Sanırım alan kişi piksel temizliği gibi bakımları yapmıyormuş. Yaptıktan sonra azaldığından bahsetmiş. Zaten 0 sorun bir monitör istiyorsan XG27AQWMg gibi üst düzey monitörlere çıkmak gerekiyor.(XG27AQWMg'nin ülkemizde hala satışı yok)

Bence beklemeniz daha iyi olur. Önümüzdeki 2-3 ay içinde ASUS'un da tandem modelleri piyasaya çıkacak. Her ne kadar aynı paneli kullansalar da, ben olsam yine de bu modelleri görmeyi beklerdim.

Fiyatları boyumu aşar diye düşünüyorum hocam. Bir de bir şeyleri alma konusunda çok sabırlı bir insan değilim açıkçası. OLED almaya karar vereli 1 gün oldu mesela.

Fiyatları boyumu aşar diye düşünüyorum hocam. Bir de bir şeyleri alma konusunda çok sabırlı bir insan değilim açıkçası. OLED almaya karar vereli 1 gün oldu mesela.
Ocak ayina kadar değişir o yüzden öneride bulunamıyorum ama siz 2k alacaksanız 34 inç modellere de bi göz atın derim. Geçen başka bir arkadaş konu açmıştı ona da 34 Alienware önerdim 240hz olan. Panel gen2 sanırım ama 34 UW, 27 inç monitörden çok farklıdır. Gidip mağazalarda bi bakın derim.

Ocak ayina kadar değişir o yüzden öneride bulunamıyorum ama siz 2K alacaksanız 34 inç modellere de bir göz atın derim. Geçen başka bir arkadaş konu açmıştı ona da 34 Alienware önerdim 240Hz olan. Panel gen2 sanırım ama 34 UW, 27 inç monitörden çok farklıdır. Gidip mağazalarda bir bakın derim.

Yaşadığım şehirde gidip bakacağım bir mağaza yok hocam maalesef. Ocak ayında da ben fiyatların aşırı değişeceğini düşünmüyorum. Zaten az çok alacağım şey belli artık. Dell Alienware almada bir hayli kararlıyım. Şu an fiyatı 27K 2 ay sonra da 30k olur diye tahmin ediyorum. 34" monitör çok büyük gelir hocam bana. Ara sıra FPS de oynayan biriyim sıkıntı yaşarım o yüzden yanaşmıyorum.

AW2725D'de 3. nesil QD-OLED panel var. Gigabyte'da 4. nesil W-OLED panel bulunuyor. Gigabyte çok daha iyi fakat stoğu bulunamazsa Alinware'da gayet tatmin edecektir bu bütçede.

Eğer alacağım zaman Gigabyte stokta olursa ve fiyat olarak bütçeme uygun olursa onu alırım yoksa Alienware'de bana bir hayli yeterli olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı