Hem OLED hem de IPS monitör kullanan birisi olarak buna %100 karşı çıkıyorum.OLED'e alışan birinin OLED dışında bir monitörle mutlu olması imkansız.
Merhaba, su an Samsung Odyssey OLED G6 monitör modelini kulanmaktayım. Monitör ile ilgili bir sorunum yok. Fakat Alienware markasını ve monitörlerini çok beğeniyorum. Kulanmakta olduğum monitörden bu modele geçersem çok bir şey kaybeder miyim? Aşağıya kendi monitörümün ve almak istediğim monitörün incelemesini bırakıyorum. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Samsung Odyssey OLED G60SD S27DG602S Review
The Samsung Odyssey OLED G6/G60SD S27DG60 is a flat 27-inch, 1440p gaming monitor with a 360Hz refresh rate and a matte screen finish. As a part of Samsung's Ody...www.rtings.com
Dell Alienware AW2723DF Review
The Dell Alienware AW2723DF is a 27-inch, 1440p gaming monitor. Part of Dell's Alienware gaming lineup, it replaces the Dell Alienware AW2721D but with a few dif...www.rtings.com
Hem OLED hem de IPS monitör kullanan birisi olarak buna %100 karşı çıkıyorum.Niye mutlu olunmasın?
Evet cok şey kaybedersin. OLED'e alışan birinin OLED dışında bir monitörle mutlu olması imkansız. Yeni satan biri olarak söylüyorum. Çok pişman olur
Evet cok şey kaybedersin. OLED'e alışan birinin OLED dışında bir monitörle mutlu olması imkansız. Yeni satan biri olarak söylüyorum. Çok pişman olursun.
AW2723DF iyi bir model degil, hem pahali hem de ne Direct LED veya mini LED sunuyor ne de iyi bir native contrast sunuyor. O kadar para veriyorsun ve elde ettigin kontrast orani 900:1.
2000 TL ekleyip Odyssey Neo G7 alinabiliyor. Hem 1196 zone mini LED, hem 4K hem de VA olmasindan oturu yuksek bir native contrast sunuyor.
Yapma hocam, OLED bu işin Nirvana'sı, o renklerin gerçekliği, siyahın doygunluğu başka bir boyut. Bu yorumu yapan birinin OLED'i kullandığına inanmıyorum.
5 sene öncesinin OLED'ini kullandığın için midir ilgilenmediğin için midir bilmem ama buraya yorum yapan her OLED kullanıcısı OLED bağımlılığını bilir.
Şu görsel bile yeter.
OLED bambaşka hocam ya bilmiyorum ben şahsen geçemezdim.
OLED panel bir kere alıp kullandı mı artık OLED panelden başka bir şey almazsın o derece bağımlılık yapıyor.
Hocam bende 10 bit IPS monitör var renkler gayet tatmin edici. Çok mu fark var?Hem OLED hem de IPS monitör kullanan birisi olarak buna %100 karşı çıkıyorum.Niye mutlu olunmasın?
Evet, LCD monitörlerde her zaman güzel bir görüntü açtığınızda "vay be ne kadar güzel bir ekran" dersiniz, OLED monitörlerdeyse "ne kadar güzel bir görüntü" dersiniz.Hocam bende 10 bit IPS monitör var renkler gayet tatmin edici. Çok mu fark var?