2K OLED panelden 2K IPS panele geçilir mi?

288886

Hectopat
Merhaba, su an Samsung Odyssey OLED G6 monitör modelini kulanmaktayım. Monitör ile ilgili bir sorunum yok. Fakat Alienware markasını ve monitörlerini çok beğeniyorum. Kulanmakta olduğum monitörden bu modele geçersem çok bir şey kaybeder miyim? Aşağıya kendi monitörümün ve almak istediğim monitörün incelemesini bırakıyorum. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Merhaba, su an Samsung Odyssey OLED G6 monitör modelini kulanmaktayım. Monitör ile ilgili bir sorunum yok. Fakat Alienware markasını ve monitörlerini çok beğeniyorum. Kulanmakta olduğum monitörden bu modele geçersem çok bir şey kaybeder miyim? Aşağıya kendi monitörümün ve almak istediğim monitörün incelemesini bırakıyorum. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

OLED panel bir kere alıp kullandı mı artık OLED panelden başka bir şey almazsın o derece bağımlılık yapıyor.

Hem OLED hem de IPS monitör kullanan birisi olarak buna %100 karşı çıkıyorum. :D Niye mutlu olunmasın?

Yapma hocam, OLED bu işin Nirvana'sı, o renklerin gerçekliği, siyahın doygunluğu başka bir boyut. Bu yorumu yapan birinin OLED'i kullandığına inanmıyorum.

5 sene öncesinin OLED'ini kullandığın için midir ilgilenmediğin için midir bilmem ama buraya yorum yapan her OLED kullanıcısı OLED bağımlılığını bilir.

Şu görsel bile yeter.

Dosya Ekleri

• oled.jpeg
    oled.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 765
Son düzenleyen: Moderatör:
AW2723DF iyi bir model degil, hem pahali hem de ne Direct LED veya Mini LED sunuyor ne de iyi bir native contrast sunuyor. O kadar para veriyorsun ve elde ettigin kontrast orani 900:1.

2000 TL ekleyip Odyssey Neo G7 alinabiliyor. Hem 1196 Zone Mini LED, hem 4K hem de VA olmasindan oturu yuksek bir native contrast sunuyor.

Cevap için teşekkür.

Evet cok şey kaybedersin. OLED'e alışan birinin OLED dışında bir monitörle mutlu olması imkansız. Yeni satan biri olarak söylüyorum. Çok pişman olur

Evet cok şey kaybedersin. OLED'e alışan birinin OLED dışında bir monitörle mutlu olması imkansız. Yeni satan biri olarak söylüyorum. Çok pişman olursun.

Cevap için teşekkürler AW2725DF modeli var OLED fakat sadece siyah renk ben beyaz istiyorum. Alienware Pro series var kulaklığını ve mouse almayı düşünüyorum klavyesi %75 ben %60'a alışığım klavyeyide alamam peki Alienware Pro headaet ve Pro mouse için fikrininzi alabilir miyim alınır mı?

AW2723DF iyi bir model degil, hem pahali hem de ne Direct LED veya mini LED sunuyor ne de iyi bir native contrast sunuyor. O kadar para veriyorsun ve elde ettigin kontrast orani 900:1.

2000 TL ekleyip Odyssey Neo G7 alinabiliyor. Hem 1196 zone mini LED, hem 4K hem de VA olmasindan oturu yuksek bir native contrast sunuyor.

Cevap için teşekkürler AW2725DF modeli var OLED fakat sadece siyah renk ben beyaz istiyorum. Alienware Pro series var kulaklığını ve mouse almayı düşünüyorum klavyesi %75 ben %60'a alışığım klavyeyide alamam peki Alienware Pro headaet ve Pro mouse için fikrininzi alabilir miyim alınır mı?

Yapma hocam, OLED bu işin Nirvana'sı, o renklerin gerçekliği, siyahın doygunluğu başka bir boyut. Bu yorumu yapan birinin OLED'i kullandığına inanmıyorum.

5 sene öncesinin OLED'ini kullandığın için midir ilgilenmediğin için midir bilmem ama buraya yorum yapan her OLED kullanıcısı OLED bağımlılığını bilir.

Şu görsel bile yeter.

OLED bambaşka hocam ya bilmiyorum ben şahsen geçemezdim.

OLED panel bir kere alıp kullandı mı artık OLED panelden başka bir şey almazsın o derece bağımlılık yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem OLED hem de IPS monitör kullanan birisi olarak buna %100 karşı çıkıyorum. :D Niye mutlu olunmasın?
Hocam bende 10 bit IPS monitör var renkler gayet tatmin edici. Çok mu fark var?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı