2K OLED vs 4K OLED

Söyle bir şey düşünebilirsin. 2K dediğine bakma daha yüksek cozunurlugu var bu cihazın. İncelemelerine göz at, rakıbi olan Samsung modeller var onlarda bak. Almışken böyle melez bir şey al baride daha keyifli olsun.

4K.

32'' 4K nın yanında 27'' 2K monitörüm de var boyutuna rağmen 32'' 4K tartışmasız daha net. Ama monitöre o parayı verir miyim vermem orası sana kalmış. Ben o yüzden oled tv tercih ettim.
4k 32 inç monitörde şu oyun hiç oynanmıyor , zevk vermiyor dediğiniz bir oyun var mı? crysis 1 remasterd, cod serisi, wot vb..valorant ve cs go zaten oynanmaz

İki monitöre de sahip birini görmek ne güzel valla şuan kararımı vermek üzereyim. Yani diyorsunuz ki 4k monitör oyunlarda 2k'dan bariz bir şekilde daha mı iyi görünüyor ?
4K da piksel yoğunluğundan dolayı herşey iyi görünür. Madem netliğe önem veriyorsun düşünecek birşey yok 4K al. Zaten alacağın kartın hakkı da 4K niye ikilemde kalıyosun ki.

Rekabetçi oyun oynuyorsan 27 inç almak daha mantıklı ama eğer her türlü oyun oynarım ama hikaye odaklı oyunları daha çok oynuyorum diyorsan eğer 32 inç 4K al.

Rekabetçi oyun oynuyorsan 27 inç almak daha mantıklı ama eğer her türlü oyun oynarım ama hikaye odaklı oyunları daha çok oynuyorum diyorsan eğer 32 inç 4K al.
Hocam 32 inçi alıp 24 inçe çekerek yani black bar ekleyerek rekabetçi oyunları oynarım hiç sorun değil benim için. Yeter ki ekrana bakarken güzel görünsün.

Hocam 32 inçi alıp 24 inçe çekerek yani black bar ekleyerek rekabetçi oyunları oynarım hiç sorun değil benim için. Yeter ki ekrana bakarken güzel görünsün.
Oled alacağın herhangi bir ürün güzel gösterir zaten onu dert etmene gerek yok. 2K' olsun 4K olsun ikisinde de cam gibi görürsün de yani 2K alsan da amaan niye 4K almamışım dedirtmez veya 4K alsan niye 2K almamışım da demezsin.

Oledin renk ve canlılık olarak süper görüntü vereceğinden şüphe yok lakin olayı anlamamıssın arkadaş net görüntü derdinde. Biri 27'' 2K diğeri 32'' 4K monitörümde ciddi görüntü farkı var. 4K 4K dır oled de olsa farketmez.

Tamam 2K 27 inç'de alacağın netlik ile 32 inç 4K'da alacağın netlik arasında ahım şahım bir fark hissetmez onu anlatmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…