Alıcı 2K oyun için ekran kartı

bellammy07

Kilopat
Makaleler
1
Güncel oyunları 2K'de oynayabilecek ekran kartı arıyorum.
Açıkçası 3000'lerin çıkmasını bekliyorum fiyatların düşmesi açısından fakat halihazırda uygun verebileceğini düşünen arkadaşlar varsa garantili garantisiz fark etmez; temiz, tamirsiz olması öncelikli şart olup mesajlarınızı bekliyorum.

Yeni aldığım kart gelince, şu an kullandığım kartın satış ilanını koyacaktım. Önceden size haber vereyim. Asus Rog Strix 1080Ti kartımı satacağım. Tertemiz, Vatan Bilgisayar'dan alınmıştı. Kutusu mevcut. Garanti süresi geçtiğimiz Haziran ayı bitti. Düşündüğüm fiyat 3.500 TL. Almayı düşünürseniz, İstanbul Anadolu yakası misafirim olabilirsiniz. Deneyip, görerek almış olursunuz.

2K da kullandığım, Msi 1080Ti Gaming X, 5 ay garantili, faturalı, full kutulu 3400TL
Kasma VS durumu oldu mu çünkü bir daha alma şansım yok 1080 eski kart ama bana yeterli gelir mi ki
5700 XT Nitro 3500 TL hocam. 2K'da kullandım. 90 FPS rahat veriyor. İhityacım olduğu içi nsatıyorum. 1 senelik bir kart.

Kart için fiyat biraz fazla geldi sanki.

Yeni aldığım kart gelince, şu an kullandığım kartın satış ilanını koyacaktım. Önceden size haber vereyim. ASUS ROG STRIX 1080 Ti kartımı satacağım. Tertemiz, Vatan Bilgisayar'dan alınmıştı. Kutusu mevcut. Garanti süresi geçtiğimiz haziran ayı bitti. Düşündüğüm fiyat 3.500 TL. Almayı düşünürseniz, İstanbul Anadolu yakası misafirim olabilirsiniz. Deneyip, görerek almış olursunuz.

Son yapılabilecek fiyat nedir aralarından en uygununu seçeceğim özel mesaj olarak da atabilirsiniz teşekkürler.
1080 Ti eski bir kart ama hala çok kaslı bir kart sizi üzmez ama bence 3070'bekleyin.

3070'in fiyatını bilemediğim için hani belki ciddi manada uyguna bırakan olur mu diye düşündüm.

Kartımı fazla yormadığım ve uzun süre kullanmadığım için böyle fiyat verdim. Nitro fiyatları zaten çok pahalı. Kartımın oyunlarda 70 dereceyi geçtiğini çok nadir gördüm. Zaten son driverla 2070 Super'ı geçti. Daha güncel olduğu için uzun bir süre daha güncelleme alacaktır.

Son yapılabilecek fiyat nedir aralarından en uygununu seçeceğim özel mesaj olarak da atabilirsiniz teşekkürler.

3070'in fiyatını bilemediğim için hani belki ciddi manada uyguna bırakan olur mu diye düşündüm.
Daha detaylı olarak piyasa incelemesi yapmadım. Fakat Asus Rog Strix, ekran kartları arasındaki en iyi model. Baktığım zaman en kötü modellere bile 3.300-3.600 TL arası fiyat biçilmiş. Düşebileceğim rakam 3.400 TL olabilir. Dediğim gibi yeni kartımın kargo ile gelmesini bekliyorum. Durumu daha da netleştireceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı