2K Oyun İçin Sistem Toplama

Sanırım bir fark yok o monitörüde alabilirsin. Bende 1080 Ti kullanıyorum, Ama 55 FPS olduğu anda takılmalar başlıyor. Küçükte olsa hissediyorsunuz. Yetkilileri etiketledim ama hala cevap vermediler... (@Jira) Bu arada ben 4K kullanıyorum, 2K'da kasma olmaz merak etme. Ama sana tavsiyem, anlık heyecana kapılma sakın. Bekle yeni seri çıksın sonra pişman olursun.
Tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım. Benim dediğim gibi ultrada hiç 60 FPS’in altına düşmez mi? Ayrıca yeni serinin çıkmasını bekleyecek vaktim yok. Zaten her şekilde yeni parçalar çıkacak ve benim bilgisayarım eskiyecek.

Neyi anlamadın öncelikle? Eğer 2K'da oynarsan 60 FPS'nin altına düşmez. Ama MSAA gibi özellikleri açarsan o zaman düşebilir. Normalde 4K'da düz ultraya alınca 50-60 FPS alıyorsun sen hesap et işte. Ayrıca ne demek vaktim yok, atlı mı kovalıyor?
Evet, anlamadığım şey 60 FPS’nin altına düşüp düşmeyeceğiydi. Peki 2 tane 1080 Ti ile maksimum ayarlarda (MSAA gibi özellikler de dahil) istediğim FPS’yi alabilir miyim? Ayrıca 2 tane 1080 Ti almam gerekirse overclock ile birlikte R7 2700x darboğaz yapar mı? İşlemciyi de ekran kartlarını da overclock yapmayı düşünüyorum. Ancak overclock olmadan da en az 60 FPS vermesini istiyorum.

Kardeşim 2K'da oynarsan tek 1080 Ti yeter, ama MSAA açarsan ne olur bilemem. Zaten belli bir çözünürlükten sonra pek önemi kalmıyor. Ama madem para bol git 30-50 bin TL arasında madencilik bilgisayarı al. Kafan rahat olsun. Ben yinede buraya @Jira'yı etiketleyeyim.
Param bol değil ama istediğim FPS için ne lazım bilmek istiyorum. MSAA dahil tam açarsam ne kadar FPS verir tam olarak bilen var mı?

GTX 1080 Ti 2K'da 60 FPS verebilir. 4K'da yeni oyunlarda gereken performansı veremeyebiliyor oyundan oyuna.
Ayrıca siz ikinci 1080 Ti'ı alınca oyun SLI desteklemiyorsa paranızı boşu boşuna harcamış olacaksınız. Yeni nesil ekran kartlarının 2070'i 1080 Ti'dan güçlü olacak. Bekleyin denmesinin sebebi odur.

GTX 1080 Ti; 2K, ultra ayarlarda 60 FPS altına düşecek bir kart değil. 4K, ultra bile çoğu oyunu 45-60 FPS arası oynatıyor şu an.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GTX 1080 Ti; 2K, ultra ayarlarda 60 FPS altına düşecek bir kart değil. 4K, ultra bile çoğu oyunu 45-60 FPS arası oynatıyor şu an.

Teşekkürler. Bu durumda 1080 Ti ve 2700x almaya karar verdim. Overclock için anakart ve sağlam bir kasa önerir misiniz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı