2K oyun oynatabilecek 25.000 TL sistem önerisi

Bu sistem 2k - high için yeterli midir sizce?
Onun yerine bu daha iyi olur, hem yeni nesil almış olursunuz ileride yenileme imkanınız olur, hem de 2K'da orta-yüksek arası 1-2 sene götürür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu anlık 4060 Ti 2K için hayli hayli yetiyor bence.

Onun yerine bu daha iyi olur, hem yeni nesil almış olursunuz ileride yenileme imkanınız olur, hem de 2K'da orta-yüksek arası 1-2 sene götürür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

SSD kioxia ile değişecek. O şekilde alınır.

Hocam attığınız sistem 4060 mı 4060ti mı? Birde palit marka ekran kartı bir sorun oluşturur mu soğutma açısından

SSD kioxia ile değişecek. O şekilde alınır.
Seçeneklerde kioxia göremedim. Bence 54 TL daha düşük olan MSI ya da 96 TL yüksek olan Crucial alınabilir. Az fiyata yüksek kalite yükseltmesi.

Hocam attığınız sistem 4060 mı 4060ti mı? Birde palit marka ekran kartı bir sorun oluşturur mu soğutma açısından
Palit güvenilir bir markadır sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum ama aldığınız hiç bir ürün garanti sayılmaz yani 4090 alıp da sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ve evet sistem 4060 Ti.

Seçeneklerde kioxia göremedim. Bence 54 TL daha düşük olan MSI ya da 96 TL yüksek olan Crucial alınabilir. Az fiyata yüksek kalite yükseltmesi.

Palit güvenilir bir markadır sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum ama aldığınız hiç bir ürün garanti sayılmaz yani 4090 alıp da sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ve evet sistem 4060 Ti.
Kioxia görselde. Sistem 4060 ti değil. 4060. 4060/ti yazıyor. Sistemi 4060 veya 4060 ti olarak özelleştirebiliyorsunuz. Lütfen attığınız sistemi dikkatli inceleyin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-02-29-17-11-31-707_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-02-29-17-11-31-707_com.android.chrome.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 27

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı