2K oyunculuk için Palit RTX 4060Ti 16GB alınır mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_10.jpg
    Screenshot_10.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 43
DLSS ve FG olan oyunlarda sıkıntı olmaz. Olmayan oyunlarda da genelde 60 üzeri FPS verir, vermediği yerlerde de belli ayarları kısıp yine 60 üzerine çıkabilirsiniz.

Yine de bu kartın parladığı çözünürlük FHD olduğu için FHD bir monitörle kullanmanız kartı daha uzun süre kullanılabilir tutacaktır.

Eğer sarı siteye bakarsanız aynı paraya kutusu, faturası ve garantisi tam olan neredeyse hiç kullanılmamış 4070 kartlar da var.

Bütçe varsa 2K için 4070 alın derim bunun yerine.
Maalesef. Hatta ikinci el 3080 mi baksam bile diyorum da işte taksit maksit bu şekil belki. Pek oyun oynayan birisi değilim aslında dönem dönem işte ama alınca oynarım :)

AMD çok düşündüm eskiden 470 vardı yazılım sıkıntıları vardı. Açıkçası biraz geri duruyorum. Şimdi daha iyi olabilir tabi.

DLSS ve FG olan oyunlarda sıkıntı olmaz. Olmayan oyunlarda da genelde 60 üzeri FPS verir, vermediği yerlerde de belli ayarları kısıp yine 60 üzerine çıkabilirsiniz.

Yine de bu kartın parladığı çözünürlük FHD olduğu için FHD bir monitörle kullanmanız kartı daha uzun süre kullanılabilir tutacaktır.

Eğer sarı siteye bakarsanız aynı paraya kutusu, faturası ve garantisi tam olan neredeyse hiç kullanılmamış 4070 kartlar da var.
Dip kart bu olsa gerek. Sarı sitede taksit olayları yok olsa bile yüklü oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı