2K sistem önerisi

Eğer çizikler bakır kablo kısmını kesmediyse sorun olmaz.
Sadece gözüküyor siyah yalıtım çok minik kesilmiş ve beyaz metal gibi kablolar gözüküyor gerçekten içim içimi yiyor şuan iade ilede uğraşmak istemiyorum
 
Sadece gözüküyor siyah yalıtım çok minik kesilmiş ve beyaz metal gibi kablolar gözüküyor gerçekten içim içimi yiyor şu an iade ile de uğraşmak istemiyorum.

Hocam fotoğraflarla yeni konu açın.

4060 Ti'li bir sistem yeterli mi peki 2K için.

4060 Ti almayın. Render gibi işlerle uğraşmıyorsanız NVIDIA almayın derim. RX 7800XT veya 9070xt bakın.
 
Göremedim hocam linkte çıkmıyor.

Fiyat yüksek gibi geldi bana, tam bütçe varsa ona göre daha iyi yardımcı oluruz

@yusuf7878

Bu kasa hakkındaki düşünceleriniz nedir peki
 
Berbat bir kasa. Asla alınmaz. Trendyol hepsiburada gibi yerlerden sistem bakmayın. Bu fiyatta AM5 5070/Tİ&RX9070XT sistemler bakın.
 
 
Yani hocam benim baktığım sistemlere on basar gervekten acemi olunca bulamıyorum.

Berbat bir kasa. Asla alınmaz. Trendyol hepsiburada gibi yerlerden sistem bakmayın. Bu fiyatta AM5 5070/Tİ&RX9070XT sistemler bakın.
Arkadaşın attığı 5070 li sistem hakkında fikir verebilir misin peki
 
Yani hocam benim baktığım sistemlere on basar gervekten acemi olunca bulamıyorum.

Arkadaşın attığı 5070'li sistem hakkında fikir verebilir misin peki.

İçindeki PSU güzel bir model. Anakart da bu sistem için fazlasıyla yeterli. Ancak SSD'de DRAM bulunmuyor. Eğer bu diske işletim sistemi kurmayı düşünüyorsanız, DRAM'li bir SSD tercih etmenizi kesinlikle öneririm. Ayrıca soğutucu kötü; 120 mm sıvı soğutmaların yüzüne bakılmaması lazım. Ram hakkında bilgim yok.
 
Benzer fiyatlara senin önereceğin bir sistem var mıdır hocam veya bu sistem üzerinde dediğin açıkları giderecek özelleştirme yapılsa falan kurtarmaz mı.
 
Benzer fiyatlara senin önereceğin bir sistem var mıdır hocam veya bu sistem üzerinde dediğin açıkları giderecek özelleştirme yapılsa falan kurtarmaz mı?

Benim bir önerim yok hocam. Sistemde tek sorunlu parça diyebileceğim sıvı soğutma onun dışında DRAM'siz SSD çok da sorun çıkarmaz. Yapabiliyorsan soğutucuyu Thermalright frozen Warframe yap.
 
Son düzenleme:
Benim bir önerim yok hocam. Sistemde tek sorunlu parça sıvı soğutma onun dışında DRAM'siz SSD çok da sorun çıkarmaz. Yapabiliyorsan soğutucuyu Thermalright frozen Warframe yap.
Özelleştirmedeki ssd lerden dram'li olan yok mu hocam peki onu da dediğin sekilde guncelleyecek olsam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…