2K sistem önerisi

Sadece gözüküyor siyah yalıtım çok minik kesilmiş ve beyaz metal gibi kablolar gözüküyor gerçekten içim içimi yiyor şu an iade ile de uğraşmak istemiyorum.

Hocam fotoğraflarla yeni konu açın.

4060 Ti'li bir sistem yeterli mi peki 2K için.

4060 Ti almayın. Render gibi işlerle uğraşmıyorsanız NVIDIA almayın derim. RX 7800XT veya 9070xt bakın.
 
Bütçe çıkıyorsa aynı sitede 45k'ya güzel bir RTX 5070 sistemde var
Göremedim hocam linkte çıkmıyor.

Fiyat yüksek gibi geldi bana, tam bütçe varsa ona göre daha iyi yardımcı oluruz

@yusuf7878

Bu kasa hakkındaki düşünceleriniz nedir peki
 
Göremedim hocam linkte çıkmıyor.



@yusuf7878

Bu kasa hakkındaki düşünceleriniz nedir peki
Berbat bir kasa. Asla alınmaz. Trendyol hepsiburada gibi yerlerden sistem bakmayın. Bu fiyatta AM5 5070/Tİ&RX9070XT sistemler bakın.
 
Göremedim hocam linkte çıkmıyor.



@yusuf7878

Bu kasa hakkındaki düşünceleriniz nedir peki
 
Yani hocam benim baktığım sistemlere on basar gervekten acemi olunca bulamıyorum.

Berbat bir kasa. Asla alınmaz. Trendyol hepsiburada gibi yerlerden sistem bakmayın. Bu fiyatta AM5 5070/Tİ&RX9070XT sistemler bakın.
Arkadaşın attığı 5070 li sistem hakkında fikir verebilir misin peki
 
Yani hocam benim baktığım sistemlere on basar gervekten acemi olunca bulamıyorum.

Arkadaşın attığı 5070'li sistem hakkında fikir verebilir misin peki.

İçindeki PSU güzel bir model. Anakart da bu sistem için fazlasıyla yeterli. Ancak SSD'de DRAM bulunmuyor. Eğer bu diske işletim sistemi kurmayı düşünüyorsanız, DRAM'li bir SSD tercih etmenizi kesinlikle öneririm. Ayrıca soğutucu kötü; 120 mm sıvı soğutmaların yüzüne bakılmaması lazım. Ram hakkında bilgim yok.
 
İçindeki PSU gayet kaliteli bir model. Anakart da bu sistem için fazlasıyla yeterli. Ancak SSD'de DRAM bulunmuyor. Eğer bu diske işletim sistemi kurmayı düşünüyorsanız, DRAM'li bir SSD tercih etmenizi kesinlikle öneririm. Ayrıca soğutucu kötü; 120 mm sıvı soğutmaların yüzüne bakılmaması lazım.
Benzer fiyatlara senin önereceğin bir sistem var mıdır hocam veya bu sistem üzerinde dediğin açıkları giderecek özelleştirme yapılsa falan kurtarmaz mı.
 
Benzer fiyatlara senin önereceğin bir sistem var mıdır hocam veya bu sistem üzerinde dediğin açıkları giderecek özelleştirme yapılsa falan kurtarmaz mı?

Benim bir önerim yok hocam. Sistemde tek sorunlu parça diyebileceğim sıvı soğutma onun dışında DRAM'siz SSD çok da sorun çıkarmaz. Yapabiliyorsan soğutucuyu Thermalright frozen Warframe yap.
 
Son düzenleme:
Benim bir önerim yok hocam. Sistemde tek sorunlu parça sıvı soğutma onun dışında DRAM'siz SSD çok da sorun çıkarmaz. Yapabiliyorsan soğutucuyu Thermalright frozen Warframe yap.
Özelleştirmedeki ssd lerden dram'li olan yok mu hocam peki onu da dediğin sekilde guncelleyecek olsam
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı