2K sistemde R5 5600X'i overclocklamak mantıklı mıdır?

HamzaAts

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba tünaydın sistemimde; RX 7900GRE, R5 5600X, ROG stix B550 anakart var 2K monitör ile birlikte kullanmaktayım nasıl yapılacağına dair bilgim var fakat performans açısından uğraşmaya değer mi diye de bir sordurttu. Bilgisi olan veya yapan var mı? Oyunlarda FPS olarak PBO'dan ciddi bir farkı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba tünaydın sistemimde; RX 7900GRE, R5 5600X, ROG stix B550 anakart var 2K monitör ile birlikte kullanmaktayım nasıl yapılacağına dair bilgim var fakat performans açısından uğraşmaya değer mi diye de bir sordurttu. Bilgisi olan veya yapan var mı? Oyunlarda FPS olarak PBO'dan ciddi bir farkı olur mu?
1-2 FPS için yapmayın overclock değmez.

Thermalright'ın stoklar gelsin onu alıp yapmayı düşünüyordum.

Alacağınız ürünün tam modelini belirtirseniz sevinirim, iyi bir şey alırsanız manuel OC yapabilirsin, aksi taktirde PBO+CO ile OC yapabiliriz.

Thermalright'ın stoklar gelsin onu alıp yapmayı düşünüyordum.

Olmazsa R7 5700x3D ye geçeceğim arada kaldım anlayacağınız.

5700x3D çok daha iyi olur elbette, ancak iki işlemcide soğutmaya ihtiyacı var.

OC yapmaya hiç gerek yok işlemci yükseltin en iyisi.

İyi bir manuel OC yapılır, burada stok var bu arada.

Onu görmemiştim çok teşekkürler o zaman bunu alayım son olarak da OC lu 5600X ile OC suz 5700x3D arasında 2K'da nasıl bir fark olur tam bir video bulamadım.

5700x3D ile darboğaz olmuyor ancak soğutucuya yine ihtiyaç duyuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı