FantastikTürk
Megapat
- Makaleler
- 7
MSI'ın incelemesi varsa atabilir misin?7.5 fazla hocam ya.
MSI Optix G271CQR 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G271CQR 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G271CQR 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Bu modeller hakkında düşünceniz nedir? Philips'in incelemesini ben bulamadım ama MSI'ın var. MSI kasımda 5.8k'ya kadar düşmüş.Philips 27M1N3500LS/00 27" 1 ms QHD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips 27M1N3500LS/00 27" 1 ms QHD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips 27M1N3500LS/00 27" 1 ms QHD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Burada incelenmiş. Gecikme bakımından kötü, 11.6ms ortalama GtG ölçülmüş ancak kontrast ve renk gamutu bakımından normal. Maksimum parlaklığı da 296cd ölçülmüş.Koorui markasını Monitors Unboxed incelemelerinde falan görmüştüm yanlış değilsem. Gamepower gibi bir marka olmasa gerek o zaman. Tabii ne kadar ekmek o kadar köfte ama yine de bir sorayım dedim. Bu alınmaz değil mi?Koorui 27E6QC 27" 1 ms QHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Koorui 27E6QC 27" 1 ms QHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Koorui 27E6QC 27" 1 ms QHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.633,71 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Acer'ın modelleri çorba. 1 harf değiştiriyorlar bambaşka monitör oluveriyor. O yüzden fikrim yok.6999'a HDR400, 10 bit, 1250:1 ancak satıcı farklı site ve 2019 model gözüküyor. Bilginiz var mı nasıl bir monitör?Acer Nitro UM.HV1EE.M07 27" 0.5 Ms WQHD IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro UM.HV1EE.M07 27" 0.5 Ms WQHD IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro UM.HV1EE.M07 27" 0.5 Ms WQHD IPS Monitör özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI'ın incelemesi varsa atabilir misin?
Yani ghosting partisi mi?Burada incelenmiş. Gecikme bakımından kötü, 11.6ms ortalama GtG ölçülmüş ancak kontrast ve renk gamutu bakımından normal. Maksimum parlaklığı da 296cd ölçülmüş.
Evet bu özellikler çok iyi duruyor ama siz de biliyorsunuz 800:1 de çok kötü. Siyah olmayacak resmen. Bu yüzden diğer özellikler de bir işe yaramayacak gibi.En azından şu modeli almaya çalışırdım. Evet, kontrast olarak yerlerde sürünüyor ama ghosting, maksimum parlaklık ve renk gamutu bakımından başarılı bir model. Kontrastı 800:1, maksimum parlaklığı 400cd+ civarı, renk gamutu ise %95 DCI-P3'e dayanan bir model.
MAG271CQR ile G271CQR aynı monitör değil. Dolayısıyla incelemesi yok kabul ediyorum o modeli de.MSI Optix MAG271CQR Review
The MSI Optix MAG271CQR is a decent 1440p monitor with a VA panel and a great design. It delivers great gaming performance, with an excellent response time, low ...www.rtings.com MSI Optix MAG271CQR Gaming Monitor Review: Vivid and Versatile
MSI Optix MAG271CQR is a 144 Hz curved gaming monitor with QHD resolution, high-contrast VA, FreeSync and G-Sync compatibility, plus stylish RGB lighting.www.tomshardware.com
Bu model için RTİNGS berbat uniformity derken Tomshardware övmüş. Rtings o kadar gömmüş ki biraz çekindim. Yoksa fena durmuyor çünkü ikisi de çok hızlı demişler. Kontrast 3300:1, parlaklık 350, %80 DCI-P3 falan.
Black Smearing;Ghosting, smearing ve trailing herhalde arkada çıkan siyah iz?
Kontrast uğruna pek çok şeyi feda ediyorsun, bunu da düşünmek gerek. Diğer tarafta ise sadece nispeten siyahları kaybediyorsun. Evet, kontrastın görüntü kalitesine etkisi büyük ama renk gamutu, parlaklık, ghosting ve black smearing gibi önemli etkenler de var.Evet bu özellikler çok iyi duruyor ama siz de biliyorsunuz 800:1 çok kötü. Siyah olmayacak resmen. Bu yüzden diğer özellikler de bir işe yaramayacak gibi.
Maalesef bütçem 6-7K arası.Onaylı G-SYNC veren bir monitördür
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com