2K ve 4K oyun için işlemci önerisi

Bu şekilde alıyorum uygunmudur? Değiştirmem gereken birşey var mı? Kasa ve psu yu başka yerden alacağım hepsi 29,336 tl tutuyor kasa ve psu hariç. Sepette bekledikçe fiyatlar da artıyor nasıl iş anlamadım :D

Bu arada zotac ın 4070tisiyle asusun 4070tisi arasında 1000 tl fark var zotac mı seçeyim sizce asus mu

Asusun ki oc lu

Zotac zam yapılmış. Asus Tuf 4070 Ti seç. İşlemci fiyatı yüksekmiş. Onun yerine madem 13400F seç, daha güçlü olsun.

750 tl var arada değer mi?
Evet 13400F yeni nesil. Ekran kartını beslemede de daha iyi olur. Anakart seçtiğin yeterli olur. Anakart ve RAM işini sana bırakıyorum. Benim tavsiyem Asus tuf 4070 Ti ve 13400F.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aldımhocam. Hayırlı olur inşallah. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Allah daha iyilerini nasip etsin herkese
Hayırlı olsun. İyi sistem oldu. Darboğaz olmadan 1440p rahat oynatıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hayırlı olsun. İyi sistem oldu. Darboğaz olmadan 1440p rahat oynatıyor.

Teşekkür ederim hocam:)

Dostum kusura bakma depremzede misafir var yazamadım ama varsa bütçen 13400F seçmediysen seç bu sana 2K çözünürlükte +15 Fps.
Estağfirullah hocam. 13400f seçtim

arkadaşa da toplayacaktık aynı sistemi bitmiş indirimler ya bi daha ne zaman gelir ki

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı