2K vs 1080p monitör

Her oyunun optimizasyonu aynı değil dediğin bu yıl çıkan oyunları sana gösterdim. Onu geçtim adamın kullandığı monitör aşırı dandik tabii ki ana ekran olarak daha düzgün bir şey almalı.

Bu yıl çıkması bir şey değiştirmiyor hocam bunların çoğu bilindik AAA oyunlar normaldir optimizasyonları daha iyi olacak daha sistemi zorlayan oyunlar da var elbet.

Bu yıl çıkması bir şey değiştirmiyor hocam bunların çoğu bilindik AAA oyunlar normaldir optimizasyonları daha iyi olacak daha sistemi zorlayan oyunlar da var elbet.

O zaman da 1080P'ye çeker çözünürlüğü sen istiyorsun ki adam 2K ekran almasın 15k bütçesi var leş gibi ekranı kullanmaya devam etsin. Parasını da çöpe atsın.

O zaman da 1080P'ye çeker çözünürlüğü sen istiyorsun ki adam 2K ekran almasın 15k bütçesi var leş gibi ekranı kullanmaya devam etsin. Parasını da çöpe atsın.

Yani sanırsın 15 yıllık monitör kullanıyor tamam o bütçelerde başka monitörler öneriyoruz Casper önermiyoruz ama ortalama bir oyuncunun işini görür aldıysa yapacak bir şey yok artık. Bir tane daha o kadar para verip 2K almanın anlamı yok benim için ne istiyorsa yapar istiyorsa yeni monitör alsın 2 tane 2K kullansın ama mantıklı değil 3060 Ti ile 2 tane 2K monitörü ne yapsın. Sistemini yükseltse monitöründen memnun değilse ileride değiştirir ya da 5K civarına çift monitör yapmak için daha ucuz seçeneklere bakar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı