2K vs 1080p monitör

missy5566

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık bu ayın sonunda veya ağustos'un başlarında bir sistem alacağım. Monitör için bütçem 7.000 TL, buna zar zor çıkabilirim.

Bu sistemin darboğaz yapmasına göre 2K mı almalıyım yoksa 1080p yeter mi, bilmiyorum. Bana önerirseniz mutlu olurum, teşekkürler.

Alacağım sistem şu, fakat SSD'yi WD blue yapacağım ve anakartı B650M olarak değiştireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yaklaşık bu ayın sonunda veya ağustos'un başlarında bir sistem alacağım. Monitör için bütçem 7.000 TL, buna zar zor çıkabilirim.

Bu sistemin darboğaz yapmasına göre 2K mı almalıyım yoksa 1080p yeter mi, bilmiyorum. Bana önerirseniz mutlu olurum, teşekkürler.

Alacağım sistem şu, fakat SSD'yi WD blue yapacağım ve anakartı B650M olarak değiştireceğim.

Bu ekran kartına 2K gider ayrıca size 2K öneririrm çok güzeldir.

Aklımda da bu monitör vardı ilk defa gördüğüm için markasını şüphe etmiştim, teşekkür ederim bir de 1080p kullansam Bir sıkıntı olur mu? bir süre 1080p kullanıp sonra 2K ya geçeceğim büyük ihtimalle.
1080P bir monitöre şu an sahipsen kullanabilirsin, sonra 2K ya geçebilirsin.

1080p bir monitöre şu an sahipsen kullanabilirsin, sonra 2K ya geçebilirsin.

Yemek yiyordum görememişim kusura bakmayın teşekkür ederim o KTC'yi alacağım inşallah.

Yemek yiyordum görememişim kusura bakmayın teşekkür ederim o KTC'yi alacağım inşallah.

Peki bu monitörde ileri geri sağ sol aşağı yukarı özellikleri var mı bşdr hoparlörü var mı?

Son düzenleme:
Hoparlör yok maalesef
1751744901126.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı