Rivoxile Megapat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 761 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #11 rydn dedi: Bilgisayardan oynanmaz. Biz indirimdeyken almıştık. 64 ovr PG adam şekilli smaç basıyor. Her şutu yeşil giriyor. 167 ovr adam gördük. Adam resmen ışınlanıyor. Genişletmek için tıkla... 2 maç oynayıp superstar olan maskotlar vardı.
rydn dedi: Bilgisayardan oynanmaz. Biz indirimdeyken almıştık. 64 ovr PG adam şekilli smaç basıyor. Her şutu yeşil giriyor. 167 ovr adam gördük. Adam resmen ışınlanıyor. Genişletmek için tıkla... 2 maç oynayıp superstar olan maskotlar vardı.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 27 Kasım 2020 #12 Rivoxile dedi: 2 maç oynayıp superstar olan maskotlar vardı. Genişletmek için tıkla... Helikopter ile gelen Rookie'ler.
Rivoxile dedi: 2 maç oynayıp superstar olan maskotlar vardı. Genişletmek için tıkla... Helikopter ile gelen Rookie'ler.
Rivoxile Megapat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 761 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #13 rydn dedi: Helikopter ile gelen Rookie'ler. Genişletmek için tıkla... Kariyerde attığım limitless range şutlar Park'ta oynarken boşta bile girmiyor benle mi alakalı bilmiyorum airball bile atıyor.
rydn dedi: Helikopter ile gelen Rookie'ler. Genişletmek için tıkla... Kariyerde attığım limitless range şutlar Park'ta oynarken boşta bile girmiyor benle mi alakalı bilmiyorum airball bile atıyor.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 27 Kasım 2020 #14 Rivoxile dedi: Kariyerde attığım limitless range şutlar Park'ta oynarken boşta bile girmiyor benimle mi alakalı bilmiyorum airball bile atıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de. Kariyerde sanırım Boost vardı.
Rivoxile dedi: Kariyerde attığım limitless range şutlar Park'ta oynarken boşta bile girmiyor benimle mi alakalı bilmiyorum airball bile atıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de. Kariyerde sanırım Boost vardı.
Rivoxile Megapat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 761 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #15 rydn dedi: Bende de. Kariyerde sanırım Boost vardı. Genişletmek için tıkla... Bir de parkta oyun nedense akıcı değil bende kariyerdeki gibi. Sanki fps düşüyor gibi bir olay oluyor ama çözemedim. Belki bağlantıdandır.
rydn dedi: Bende de. Kariyerde sanırım Boost vardı. Genişletmek için tıkla... Bir de parkta oyun nedense akıcı değil bende kariyerdeki gibi. Sanki fps düşüyor gibi bir olay oluyor ama çözemedim. Belki bağlantıdandır.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 27 Kasım 2020 #16 Rivoxile dedi: Bir de parkta oyun nedense akıcı değil bende kariyerdeki gibi. Sanki FPS düşüyor gibi bir olay oluyor ama çözemedim. Belki bağlantıdandır. Genişletmek için tıkla... Bende sadece PS4 üzerinden oynarken öyle oluyordu.
Rivoxile dedi: Bir de parkta oyun nedense akıcı değil bende kariyerdeki gibi. Sanki FPS düşüyor gibi bir olay oluyor ama çözemedim. Belki bağlantıdandır. Genişletmek için tıkla... Bende sadece PS4 üzerinden oynarken öyle oluyordu.