2M bütçeye otomobil önerisi

B3TA

Hectopat
Yer
Turkey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RADEON RX 6600/16GB RAM/i5-11400F
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba, bütçem maksimum 2 milyon bu fiyata en iyi hangi arabayı alabilirim. Normalde Tesla model y vardı onu da sattık benzinli tercihimiz ama elektriklide olur. Önerilerinizi bekliyorum bilgili arkadaşlardan.

Merhaba, bütçem maksimum 2 milyon bu fiyata en iyi hangi arabayı alabilirim. Normalde Tesla model y vardı onu da sattık benzinli tercihimiz ama elektriklide olur. Önerilerinizi bekliyorum bilgili arkadaşlardan.

Cupra Formentor önerebilirim 2022-2023. biraz serttir ama sürüşü keyifli. Devirsiz kullanımda yakıtı çok olabiliyor ama dikkatli kullanımda 6-7LT arası benzin tüketmi var. O fiyat aralığındaki çoğu arabaya göre donanımı bir hayli fazla.

Elektrikli olarak bence ioniq 6 gayet iyi bir seçenek olur. Benzinli olarak ise Cupra'lar fena değil. Daha farklı modeller bulursam ekleme yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…