2M bütçeye otomobil önerisi

B3TA

Hectopat
Yer
Turkey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RADEON RX 6600/16GB RAM/i5-11400F
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba, bütçem maksimum 2 milyon bu fiyata en iyi hangi arabayı alabilirim. Normalde Tesla model y vardı onu da sattık benzinli tercihimiz ama elektriklide olur. Önerilerinizi bekliyorum bilgili arkadaşlardan.

Merhaba, bütçem maksimum 2 milyon bu fiyata en iyi hangi arabayı alabilirim. Normalde Tesla model y vardı onu da sattık benzinli tercihimiz ama elektriklide olur. Önerilerinizi bekliyorum bilgili arkadaşlardan.

Cupra Formentor önerebilirim 2022-2023. biraz serttir ama sürüşü keyifli. Devirsiz kullanımda yakıtı çok olabiliyor ama dikkatli kullanımda 6-7LT arası benzin tüketmi var. O fiyat aralığındaki çoğu arabaya göre donanımı bir hayli fazla.

Elektrikli olarak bence ioniq 6 gayet iyi bir seçenek olur. Benzinli olarak ise Cupra'lar fena değil. Daha farklı modeller bulursam ekleme yaparım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı