2M TL civarı SUV önerisi

formentorun da genişlik ve bagaj kısmı kafamı kurcalıyor biraz. Peugeot 5008'e biraz daha yakınım gibi ancak hala net bir karar veremedim.
Hocam dediğim gibi Peugeot'larda bahsettiğim kronik sorun ve AdBlue sıkıntıları var aslında Renault Austral'a da bakabilirsiniz tasarım olarak da performans olarak da çok hoşuma gidiyor benim. Sıfır Austral Esprit Alpine'ler 160 hp+hybrid motorlu+2025 model fazlada yakmazlar hybrid motor sayesinde. Fiyatıda 2.100.000/2.200.000 bandında.

Hocam dediğim gibi Peugeot'larda bahsettiğim kronik sorun ve AdBlue sıkıntıları var aslında Renault Austral'a da bakabilirsiniz tasarım olarak da performans olarak da çok hoşuma gidiyor benim. Sıfır Austral Esprit Alpine'ler 160 hp+hybrid motorlu+2025 model fazlada yakmazlar hybrid motor sayesinde. Fiyatıda 2.100.000/2.200.000 bandında.
Eski Peugeotlarda duydum evet ama bu kadar yeni ve kaliteli bir SUV arabada da bu kronik sorunların yaşanacağını pek düşünmüyorum açıkçası. Bayadır da duymadım çevremden yeni peugeot'u olup da bu sıkıntıyı yaşayanı. BMW ix2 edrive20 sport line elektrikli 22-24 modellere de bakıyorum 2. el 2.3m civarına bir yorumunuz var mı onun hakkında?

Eski Peugeotlarda duydum evet ama bu kadar yeni ve kaliteli bir SUV arabada da bu kronik sorunların yaşanacağını pek düşünmüyorum açıkçası. Bayadır da duymadım çevremden yeni peugeot'u olup da bu sıkıntıyı yaşayanı. BMW ix2 edrive20 sport line elektrikli 22-24 modellere de bakıyorum 2. el 2.3m civarına bir yorumunuz var mı onun hakkında?
Bilemiyorum artık yenilerinde de kulllanan deneyimli birisine sormak gerekiyor aynı sıkıntılar devam ediyor mu diye. Bahsettiğiniz BMW'de güzel araba üzmez fakat parça fiyatları tuzlu olabilir birde elektrikli arabalar bana uzun vadede pek güven vermiyor sonuçta bindiğin şey bir batarya onun dışında alman arabaları şahsen en kaliteli arabalar bana göre. Bahsettiğim Austral'a göz atabilirsiniz hem sıfır 2025 model 160 hp dolu paket ve hybrid motor fazlada yakmaz ama içinize sinmediyse bahsettiğiniz BMW güzel araba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı