2miners düşük ETH kazancı

Cevabın ve ilgin için çok teşekkür ederim galiba ben ilk mesajını yanlış anlamışım. Bu konuda senden özür diliyorum. Ailem mininge karşı olduğundan dolayı bilgisayara oturduğum veya ders çalıştığım zamanlarda kazım yapabiliyorum. Elektriği ailem ödüyor, sorun yok o konuda. Sence kazım yapmaya devam edeyim mi? Nasıl bir yol izleyeyim, tavsiyelerin nelerdir?

Elektrik masrafın yoksa ( yani ailedense hatta benim oğlumun pc de gtx 1080ti var ona gösterdim tarif ettim boş zamanlarında yap biriktir sonuçta ondan elektrik parası almayacağım kendi para kazansın kendi parası hazzını yaşasın diye kerata 2 sonra bıraktı r6 hastası ekran kartına bişi olur fps düşer falan paronaya yaptı bende sadece güldüm sen bilirsin dedim.) tabikii boş zamanlarda güzel bir oc ve uv ile düşük watt düşük ısı yüksek hashrate ile böyle bir kaynak varken kullanmak mantıklı.

ama senin pozisyonunda ethermine 2miners değil yine binance pool diğerlerinde ofline olduğun gibi 15 dkda ödemen kesilir.ama binance da hashratein çok yavaş düşüyor 24 saatte tahmini 7-8-9 veya 10 saat kazım yaptın o sırada birikenlere ilave gün sonu hesap kesiminde gece 3-5 arası var sistemde kalan hashrate ile yapılan hesapta 3-5 daha eklenip daha iyi bir ödeme alabilirsin.

Yani Binance pool da mı kazım yapmamı tavsiye edersin? Açıkçası 2minerstan pek memnun değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…