2miners RX 6600 ayarları nasıl olmalı?

Bildiğim kadarıyla 2Miners maksimum 100 Gwei (2Miners blog sayfasında $7 olarak gözüküyor) işlem ücreti kesiyor.

Diyelim ki şu anda Gwei ücreti 11 dolar.
7 doları sizden kesiyorlar, kalan 4 doları ETH'ye çevirip havuzunuzda bırakıyorlar.

Ben olsam 4 dolarımı feda edip NANO olarak ödeme almaya başlarım.

Ethereum Gas Tracker | Etherscan buradan işlem ücretlerini takip edebilirsiniz.

(Yanlışım var ise bilen arkadaşlar düzeltsin)

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla 2Miners maksimum 100 Gwei (2Miners blog sayfasında $7 olarak gözüküyor) işlem ücreti kesiyor.

Diyelim ki şu anda Gwei ücreti 11 dolar.
7 doları sizden kesiyorlar, kalan 4 doları ETH'ye çevirip havuzunuzda bırakıyorlar.

Ben olsam 4 dolarımı feda edip NANO olarak ödeme almaya başlarım.

Ethereum Gas Tracker | Etherscan buradan işlem ücretlerini takip edebilirsiniz.

(Yanlışım var ise bilen arkadaşlar düzeltsin)
Hocam 0.005 eth olunca parayı sanırım aktaracaklar. Ve o değerde 20 dolar yapıyor. 20 dolardan kensinti ne kadar olur acaba? Kusura bakma bu işlerde yeniyim tam anlayamadım. 5-6 dolar kesecekse direk nanoya geçeceğim.

O an ki Gwei ücretine göre kesim yapıyor. Belki 7 dolar kesecek belki de 4 dolar kesecek. Eğer 0.005'e çok yakın değilseniz NANO ile ödeme almaya başlayın derim.

O an ki Gwei ücretine göre kesim yapıyor. Belki 7 dolar kesecek belki de 4 dolar kesecek. Eğer 0.005'e çok yakın değilseniz NANO ile ödeme almaya başlayın derim.
Tamamdır hocam o şekilde yapayım. Yoksa parayı çekebilmek için 9-10 gün beklemem gerekecek..
Binance üzerinden nano cüzdan oluşturdum. Yalnız bu kodu nereye yapıştıracağım bulamadım. Şurası doğru mu acaba ?
1635785242425.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı