Geçen sene DeathRow tişörtü almıştım. Şimdi de DeathRow East baskılı tişört bastıracağım. Alacağın tişörtün linkini atabilir misin, güzelse alayımGayet güzel hayırlı olsun bende Death Row Records t shirtü almayı tercih ettim.
Geçen sene DeathRow tişörtü almıştım. Şimdi de DeathRow East baskılı tişört bastıracağım. Alacağın tişörtün linkini atabilir misin, güzelse alayımGayet güzel hayırlı olsun bende Death Row Records t shirtü almayı tercih ettim.
Geçen sene deathrow tişörtü almıştım. Şimdi de deathrow east baskılı tişört bastıracağım. Alacağın tişörtün linkini atabilir misin, güzelse alayım![]()
Benim aklıma nasıl oldu da bu kadar geç geldi bu fikir ona kızıyorumDeath Row East gerçekten çok güzel fikir benim de bastırasım geldi
Yarın fotoğrafını çekip atacağımhangi tişörtü aldığını atarsan sevinirim
Ortadaki iskelet olmasa bence daha iyi olurdu ancak kaliteli bir iş olmuş, Pull&Bear sonuçta.bu da benimki
Tabii güzel olur.isteğe bağlı elimdeki tüm t shirtleri paylaşabilirim görsel olarak.
İnternette küçük bir fotoğrafını buldum.hangi tişörtü aldığını atarsan sevinirim
İnternette küçük bir fotoğrafını buldum.
Eki Görüntüle 1512617
Sanırım bahsettiğin satıcıyı buldum. Şu aralar CD almak gibi bir planım yok, bilgilendirdiğin için sağ olMerhaba tekrardan bugün dolap üzerinden Until The End Of Time satın aldım 200 TL gibi bir fiyattı aynı satıcı Still I Rise ve Better Dayz satıyor almak isterseniz link atabilirim.
Yine harika olmuşlar eline sağlık. Senden bi' r u still down görmek isterim, harikasın.![]()
Direkt tamamen Greatest Hits'miş demek ki. Bunu bilse ve belirtse daha pahalıya satabilirdi aslındaBugün bu projenin ilk adımını atacaktım ki patladım maalesef dolaptaki greatest hits kutulu r u still down u görmüşsünüzdür o şu an elimde ve CDlerin içinde r u still down şarkıları yok greatest hits şarkıları bulunmakta.
Direkt tamamen greatest hits'miş demek ki. Bunu bilse ve belirtse daha pahalıya satabilirdi aslında![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.