2Pac albümü nereden alınır?

Çok güzel duruyorlar.
Zihni müzik diye bir yer ressurection albümünü satıyor sizce güvenilir mi?
Oradan hiç alışveriş yapmadım ancak sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Orijinal veya replika fark etmez 2Pac albümü arıyorum. Nereden kaç TL'ye kapatabilirim bu işi? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Edit: Başlık için kusura bakmayın modun azizliğine uğramış :D
Şimdi kendime almak için araştırırken fark ettim, Dolap (ikinci el satış platformu) ve Letgo'da da bayağı bir şey varmış. Dolap'ta çok fazla 2pac ürünü var, cennet gibi, göz atmalısın.

Son düzenleme:
Oradan hiç alışveriş yapmadım ancak sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Şimdi kendime almak için araştırırken fark ettim, dolap (ikinci el satış platformu) ve Letgo'da da bayağı bir şey varmış. Dolap'ta çok fazla 2pac ürünü var, cennet gibi, göz atmalısın.

Biliyorum hoboshop diye bir yer var fazladan veriyor fark etmişsindir ressurection 150 TL falan.

Bu sitede çok albüm var. Param olsa hepsini alırım.
Yurt dışından geliyorsa vergiler vs. derken fiyat zortlar.

Biliyorum hoboshop diye bir yer var fazladan veriyor fark etmişsindir ressurection 150 TL falan.
Evet ben de oradan 2Pac albümü satın alacağım. All Eyez On Me'nin CD fiyatı 400 TL, diğer satıcılara baktığımızda ucuza satıyor yine.

Yurt dışından geliyorsa vergiler vs. derken fiyat zortlar.

Evet ben de oradan 2pac albümü satın alacağım. All eyez on Me'nin CD fiyatı 400 TL, diğer satıcılara baktığımızda ucuza satıyor yine.

Birkaç ay önce 200 220 TL'den all eyez on me satılmıştı onu kaçırdığıma cidden üzülmüştüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı