Esdeath.xyz
Megapat
Daha fazla
Bu rehberi okudukdan sonra Seagate'e bakış açım değişdi sizde bir inceleyin derim.Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net
WD HDD'lerde çok sağlam.
Galiba benim önerdiğim daha iyi çıktı Barracuda skywalk bulmuştum ben.
Bir mutlu oldum ben.
1TB Seagate Barracuda HDD var bende sorun çıkarmaz o değil mi (performansı çok iyide bir sorun çıkartmasın.)
Bu rehberi okudukdan sonra Seagate'e bakış açım değişdi sizde bir inceleyin derim.Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net
WD HDD'lerde çok sağlam.
Merak etmeyin o anlamda işinizi fazlasıyla görecektir. Bu diski hep kötülüyorum ama aslında oyun depolamak için iyi bir HDD. Sadece önemli veriler koyulmamalı bu diske.
Oyun gibi basit veriler için ideal bir HDD.
Cevaplar için çok sağ olun arkadaşlar.
Amacım oyun oynamak HDD ile. Sanırım biraz daha ucuz olduğu için Toshiba alacağım ama maddi olarak çok sıkışığım o yüzden fiyat benim için çok önemli. İçinden SATA kablosu çıkıyor değil mi?
Anladım hocam çok sağolun.HDD'lerden ya da herhangi bir depolama biriminden SATA kablosu çıkmaz anakart kutusunda bulunur o kablolar.
Galiba benim önerdiğim daha iyi çıktı Barracuda skywalk bulmuştum ben.
Bir mutlu oldum ben.
1TB Seagate Barracuda HDD var bende sorun çıkarmaz o değil mi (performansı çok iyide bir sorun çıkartmasın.)
Evet amazonda görmüştüm yorumlarını. Bad sector hatası verip çalışmayanda var direkt çalışanda.Seagate Barracude HDD'lerin hepsi sorunlu değil ama %50 şansınız var.
Seagate aslında kötü bir marka değil, Barracuda modeli kötü. Hatta Barracuda Pro olan model çok kaliteli. Ironwolf Pro gibi harika NAS HDD'leri var. Barracuda çok kötü bir model ancak bütün markaya bağlamak mantıklı değil.Bu rehberi okudukdan sonra Seagate'e bakış açım değişdi sizde bir inceleyin derim.