2TB F/P HDD Önerisi

Bütçe
500-550
Bu rehberi okudukdan sonra Seagate'e bakış açım değişdi sizde bir inceleyin derim.
WD HDD'lerde çok sağlam.

Galiba benim önerdiğim daha iyi çıktı Barracuda skywalk bulmuştum ben.

Bir mutlu oldum ben.

1TB Seagate Barracuda HDD var bende sorun çıkarmaz o değil mi (performansı çok iyide bir sorun çıkartmasın.)

Bir mutlu oldum ben.

1TB Seagate Barracuda HDD var bende sorun çıkarmaz o değil mi (performansı çok iyide bir sorun çıkartmasın.)

Hocam rehberi okuyun öyle düşünün. Sizin HDD'niz hakkında yorum yapamayacağım biraz şans işi ve kullanıma göre değişir. Sizin bulduğunuzda Seagate. Seagate önermiyorum WD ya da Toshiba alabilirsiniz. Samsung da depolama konusunda iyi fakat HDD üretmiyor artık bildiğim.

Ama skywalk türü yani biraz daha güvenli olan versiyon.

WD idi galiba zamanında kullanmıştım laptop HDD'si 160GB biçimlendirme sonucunda ölmüştü komple.
Ha bu arada kötülemek için yazmadım yanlış anlaşılmasın (çok sık yaşarım yanlış anlaşılmaları)

Bu rehberi okudukdan sonra Seagate'e bakış açım değişdi sizde bir inceleyin derim.
WD HDD'lerde çok sağlam.

Merak etmeyin o anlamda işinizi fazlasıyla görecektir. Bu diski hep kötülüyorum ama aslında oyun depolamak için iyi bir HDD. Sadece önemli veriler koyulmamalı bu diske.

Oyun gibi basit veriler için ideal bir HDD.

Cevaplar için çok sağolun arkadaşlar.

Amacım oyun oynamak HDD ile. Sanırım biraz daha ucuz olduğu için Toshiba alacağım ama maddi olarak çok sıkışığım o yüzden fiyat benim için çok önemli. İçinden SATA kablosu çıkıyor değil mi ?

Cevaplar için çok sağ olun arkadaşlar.

Amacım oyun oynamak HDD ile. Sanırım biraz daha ucuz olduğu için Toshiba alacağım ama maddi olarak çok sıkışığım o yüzden fiyat benim için çok önemli. İçinden SATA kablosu çıkıyor değil mi?

HDD'lerden ya da herhangi bir depolama biriminden SATA kablosu çıkmaz anakart kutusunda bulunur o kablolar.

Bir mutlu oldum ben.

Seagate Barracude HDD'lerin hepsi sorunlu değil ama %50 şansınız var
(Arkadaşımın ki 6 ay anca dayandı).
Kendimde kullanıyorum ama maddi olarak bu modele param yetmişti eğer az daha param olsaydı P300 alırdım.

Seagate aslında kötü bir marka değil, Barracuda modeli kötü. Hatta Barracuda Pro olan model çok kaliteli. Ironwolf Pro gibi harika NAS HDD'leri var. Barracuda çok kötü bir model ancak bütün markaya bağlamak mantıklı değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı