2TB hard diskte 255 bozuk sektör görünüyor

Leomord

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yıllardır Windows kurulu ve bilgisayara monte edilmiş şekilde 2TB'lık bir HDD kullanıyordum. Sağlık kontrolü yapayım dedim, aşağı ekran görüntüsünü bırakıyorum. Sanırım biraz sorunları var arkadaşın. Bu bozuk sektörler kendi kendine stabil hale gelmiş olabilir mi? Çünkü şimdiye kadar herhangi bir sorun vs. yaşamadım.

1747383629062.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yıllardır Windows kurulu ve bilgisayara monte edilmiş şekilde 2TB'lık bir HDD kullanıyordum. Sağlık kontrolü yapayım dedim, aşağı ekran görüntüsünü bırakıyorum. Sanırım biraz sorunları var arkadaşın. Bu bozuk sektörler kendi kendine stabil hale gelmiş olabilir mi? Çünkü şimdiye kadar herhangi bir sorun vs. yaşamadım.

Eki Görüntüle 2491753

Hayır kendi kendine düzelmez en fazla kullanıma kapatılır o sektörler.

Hocam normal şekilde kullanabilirim yani değil mi, sanırım bu değerler devamlı böyle.

Evet kullanabilirsiniz ama çok da güvenmeyin derim o diske her an bozulabilir gözüyle bakın.

Eki Görüntüle 2491753
Şöyle anla:
255 hakkın var,
97'ini kullanmışsın,
40'da bekliyor.
Kalan sayı 255'in %30'unu geçtiyse değiştirmeye bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı