2TB M.2 SSD önerisi

Mafalay

Hectopat
Daha fazla  
Maalesef bulamıyorum bulduğum markalar da içime sinmiyor. PCI-e ile sunucuda kullanılacaktır uzun ömürlü olması gerekmektedir. Maksimum 4000₺ bütçe mevcut. Stok sorunu var her yerde...

Bütçenizi biraz aşıyor ama maalesef ben de başka bulamadım fakat öneri yapacağım. 500 GB'lik versiyonu şu an ölüm testinde.
Ölüm testi 4.400 TB veri yazılan paylaşım.

Ek olarak soğutucu ile kullanmanızı tavsiye ederim çünkü biraz ısınıyor kendileri.

Son düzenleme:
Başlığı görünce kendi 2 TB Seagate Firecuda 510 M.2 SSD’mi önereyim dedim ama ben bu SSD’yi 2.875 ₺’ye almıştım geçtiğimiz Ocak’ta Amazon TR’den. Şimdi bir bakayım dedim Turuncu Bilgisayar’da 6881 ₺ olmuş fiyatı. Büyük ihtimalle bir yanlışlık vardır. Eğer bu hale geldiyse fiyatlar piyasanın vay haline!

2 ay kadar önce İncehesap Gaming gecesinden Team MP33 PRO marka 2TB M.2 SSD'yi satın aldım alırken biraz riskli gibi geldi ama şu an cidden memnunum markayı pek araştırmadım 3.5 inçlik HDD arızalanmıştı acil almam gerekti aldım bir bakabilirsiniz o zamanlar 1400 küsure almıştım yanlışım yoksa o zaman ben indirimle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı