2TB vs 4 TB SSD

O kadar kolay düşmez merak etmeyin bütçenizide belirtin sağlam önerisi olan varsa yardımcı olur.
Hocam 4tb olarak pek bir seçenek yok gibi, ya kc3000 ya da samsung 990 mantıklı geliyor bana. Hani 3bin tlye daha ucuzu vardır fakat bu kadar para ödeyip de en iyisini almamak hata olur benim görüşümce. Muhtemelen 990 prodan yana olacak tercihim. 3096 GB birden sırayla durmadan indirmek SSD sağlığını düşürmez mi? Çünkü sabah kalkayım arkada inerken oyunlar ben takılayım bilgisayarda sonra akşam kapatırım gibi bir lüksüm yok. Öyle birşeyde 1 yıl sürer oyunların inmesi :D

Silseniz dahi internetiniz 1000 megabit falansa tekrardan yüklersiniz yavaşsa o topa girmeyin.
Hocam az önce araştırma yaparken aklıma takıldı bakayım dedim de sata ssd ile oyun oynanıyor mu ? Daha ucuz olan sata ssd alıp kablo ile bağlayıp içine attığım oyunları oynayabilir miyim sorun olur mu?

Son düzenleme:
Hepsini sürekli tutmanıza gerek gerçekten yoktur. Bütçeniz varsa tabii ki 4 alın hatta 8 alın sonuçta bu depolama işinin sonu yok ama ekonomik olarak bakacaksanız 2'nin her türlü yetmesi lazım en kötü HDD alın bir tanede

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı