2x8 GB RAM mi yoksa 1x16GB RAM mi?

Peki konunun dışına çıkacak ama alıp denesem ve eğer faydasını görmezsem geri iade edebilir miyim prosedürü nasıldır bilginiz var mı?
 
Eğer fiziksel olarak paketine, içeriğine ve ürüne zarar vermezseniz 14 gün içinde cayma hakkınızı kullanarak iade edebilirsiniz. Bu konu hakkında aldığınız yerin açıklayıcı bir yazısı vardır zaten. En kötü ihtimal müşteri hizmetleri ile iletişime geçip bilgi alabilirsiniz. Bilinen ve forumda tavsiye edilen online teknoloji mağazalarından birini tercih ederseniz sorun yaşamazsınız.
 
İade edersin eskiden arkadaşıma almıştık RAM leri taktık çocuk sonra vazgeçti kargo ile RAM ler geri iade.
Not: Bu işlemi aynı gün içerisinde yaptık.
 
Diğer açtığınız konuyu inceledim. Kesin RAM'den kaynaklıdır diye bir çıkarımda bulunamayız. Ama büyük ihtimal o yüzden oluyor. Ekstra olarak ta GTX 1080 ve üzeri kartlar bazen 1080P'de çok verimli çalışmayabiliyorlar.

Amacım 2x16GB yapmaktı ama maddi durumum elverişli olmadığı için satın aldığım yerle görüşüp 2x8GB yaptım. Diğer konumda olan sorun RAM'den kaynaklıymış. Sorun çözüldü, müthiş derecede bir performans artışı sağlandı, GPU kullanımı arttı, CPU kullanımı azaldı. Biraz geç cevap verdim unuttuğum için ama umarım aynı sorunu yaşayan kişiler olursa bu konuları inceleyerek çözüme ulaşırlar :)
 

Geri
Yukarı