2x8 RAM vs 2x16 GB RAM

Bizde diyoruz ki kankam o dandik ekran kartınla 16 GB Ram'den fazlasını kullanacak bir iş yapamayacağından dolayı 32 GB Ram almak dünyanın en gereksiz şeyi olduğundan bahsediyoruz. Konu ekran kartın olmayabilir, ama söyler misin senin kartın GTX 1050 Ti dengi değil mi?
Boşuna paranı kaybetmiş olursun sana hiç bir katkısı olmaz.
Günümüzde artık 32 GB kullanılmaya başlandı kavramı yeni oyunlar için söyleniyor The Last of Us gibi oyunlar.
Hocam niye fikirlerinizi başka insanlara zorla dayatmaya çalışıyorsunuz. İster kullanabilir ister kullanamaz. Burada mantıklı olan aynı paraya geldiği için 16GB almak.

Kaç paraya satabilir?
Taş çatlasa 700e anca satar diye düşünüyorum.

Hocam niye fikirlerinizi başka insanlara zorla dayatmaya çalışıyorsunuz. İster kullanabilir ister kullanamaz. Burada mantıklı olan aynı paraya geldiği için 16GB almak.
Ya ne dayatması adam soruyor bize diyor ki mantıklı mı diye eğer kendi RAM'ini satabilecekse mantıklı olabilir. Adamın sorusuna göre cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum. Aynı paraya RAM'ini satabilirse denk geliyor öyle demiş konu sahibi.

Evet, konuyu bilen ve ne demek istedigimi anlayan insanları dinleyip 1 adet 16 GB RAM daha alacağım. Hepinize teşekkürler.
Ne demeliyim ki? Hayırlı olsun. Konuda sorunuza göre yanıt veriyorum ve gerek olmadığından bahsediyorum. Daha RTX bilmem neler toplayan adamların bile kullandığı sistemler 16 GB. (bazıları için konuşuyorum) bu 16 GB Ram eklemenin size bir katkısı olmayacak. FPS falan beklemeyin yani.

Konuyu anladız mı? Ben çift kanal RAM yapmak istediğimi belirtmiştim. Ve sorduğum soruda 2x8mi yapayım yoksa 2x16 mı çünkü ikisi de aynı paraya denk geliyor bu nedenle RAM fiyatlarınıda yazdım.

16 GB RAM daha al bence daha iyi olur hem ileriye dönük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı