2XL - 3XL pamuk tişört önerisi

Mırnav

Hectopat
LCW'ya gitmeye üşeniyorum. Koyu renkler giyerim. Vallahi 1000 lirayı geçmeden 3 tane alsam gayet iyi olur. Marka beklentim yok. Bildiğiniz güzel bir marka gayet yeterli. Adanada'yım. Terletmeyecek bir kumaş tercihim. Biri ne olur beni giydirsin, seçemiyorum.

LCW'ya gitmeye üşeniyorum. Koyu renkler giyerim. Vallahi 1000 lirayı geçmeden 3 tane alsam gayet iyi olur. Marka beklentim yok. Bildiğiniz güzel bir marka gayet yeterli. Adanada'yım. Terletmeyecek bir kumaş tercihim. Biri ne olur beni giydirsin, seçemiyorum.

Hocam maviyi tavsiye ederim 300 400 TL'ye çok güzel tişörtler var ama bedenleri genelde küçük ama olabiliyor 2XL ama 3XL her yerde bulamazsınız.

Basic tişört en mantıklısı.

Bir de kupon varmış galiba 1K üstüne 150 TL.

Haci bunla bunun ne farki var.

Bide bu gerçekten bu renkte mi gelir?

Haci bununla bunun ne farki var.

Bir de bu gerçekten bu renkte mi gelir?

1 le 2 arasında kalıp farkı var.
2.daha iyi olur sizin için.

Haci bununla bunun ne farki var.

Bir de bu gerçekten bu renkte mi gelir?

Evet buna yakın renkte gelir gelmezse iade edebilirsiniz zaten, ama gelecektir büyük ihtimalle.

1 le 2 arasında kalıp farkı var.

2.daha iyi olur sizin için.
1725284248663.png

Bunlar ne demek?

Bide tişörtlerime baktım. 2XL giyiyormuşum

Eki Görüntüle 2300501
Bunlar ne demek?

Bir de tişörtlerime baktım. 2XL giyiyormuşum.

1.ci rahat 2ye kıyasla daha geniş oluyor 2.ci klasik 3.cü hafif daralan 2ye kıyasla 4.cü dar oluyor şu dışarıda kekoların giydiği ya da fitnesscıların oversize gençlerin giydiği geniş olan(1'den cok daha geniş) boxyde kare şeklinde geniş tişörtler.

Bu boxy oluyor mesela.

Dosya Ekleri

• image_1080.jpg
    image_1080.jpg
    175,8 KB · Görüntüleme: 25
1.ci rahat 2ye kıyasla daha geniş oluyor 2.ci klasik 3.cü hafif daralan 2ye kıyasla 4.cü dar oluyor şu dışarıda kekoların giydiği ya da fitnesscıların oversize gençlerin giydiği geniş olan(1'den cok daha geniş) boxyde kare şeklinde geniş tişörtler.

Bu boxy oluyor mesela.
Anladım.

Bu boxy oluyor mesela.
En sevmediğim insan tipi

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı