Dörder bin TL'ye kadar klavye ve mouse önerisi

Bütçe
Klavye ve mouse için dörder bin TL
Klavye de 3 veya 3.5k civarı olursa maximum, renk uyumu olursa mouse dediğiniz mouse u alırım heralde incelemenize baktım beğendim klavyede 4.5k civarına çıkabilceğimi sanmıyorum ikisini bir alıcam galiba başka önerileriniz varsa

Klavye de 3 veya 3.5k civarı olursa maximum, renk uyumu olursa mouse dediğiniz mouse u alırım heralde incelemenize baktım beğendim klavyede 4.5k civarına çıkabilceğimi sanmıyorum ikisini bir alıcam galiba başka önerileriniz varsa
Klavye olarak 75 veya tkl olursa iyi olur eğer istediğim civar bandında yoksa başka önerileriniz varsa güzel olur bütçemin üstündeyse para biriktiricem heralde bu klavyede 75 ultrada saçma gelicek ama klavye renklerini tam beğenmedim uyumlu olsun istiyorum bi yandanda kasa da beyaz

Klavye de 3 veya 3.5k civarı olursa maximum, renk uyumu olursa mouse dediğiniz fareyi alırım herhalde incelemenize baktım beğendim klavyede 4.5k civarına çıkabileceğimi sanmıyorum ikisini bir alacağım galiba başka önerileriniz varsa.

Mouse 3700 olduğundan dolayı bunu atmıştım.

Klavye olarak 75 veya TKL olursa iyi olur eğer istediğim civar bandında yoksa başka önerileriniz varsa güzel olur bütçemin üstündeyse para biriktireceğim herhalde bu klavyede 75 ultrada saçma gelecek ama klavye renklerini tam beğenmedim.

Neden saçma gelsin hocam? Alan sizsiniz zaten, beğenerek almanız önemli olan.

Mouse 3700 olduğundan dolayı bunu atmıştım.

Neden saçma gelsin hocam? Alan sizsiniz zaten, beğenerek almanız önemli olan.
Saolun hocam teşekkürler klavye için i
  • 75 veya tkl
  • Renk siyah veya beyaz siyah olursa daha iyi
  • Switch tam olarak bir bilgim yok ama blue Switch lerin sesi fazla diye biliyorum onun gibi olmasın
-bitçem 2 ile 4 arası biraz geçebilir maximum
Mouse önerdiğiniz mouse u alırım hocam bende beğendim bi kişi g pro superlight 2 den daha iyi yazmıştı ve bikaç konu okudum, klavye olarak manyetik fln bilmiyorum hocsm uzun ömürlü olması gerekiyor bide öğrenciyim maddi durumlar da belli şimdiden teşekkürler

Hocam seriden kastım bir çok modeli var onlardan birini alabilirsiniz anlamında demiştim klavye tartışılmaz o fiyata en iyisi zaten

mouse x3 modeli olabilir

Ben de model farketmeksizin direkt alınmaz anlamında demiştim. Geçen hafta sürücülerinde virüs çıktı. Malzeme kalitesi zaten 0. Çok daha uyguna kat kat daha iyi ürünler var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı