3.000-10.000 TL monitör önerisi

Bütçe
3000-10000

Hellospontos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar monitör alacağım, mümkünse 240 Hz olması ve alırken veya aldıktan sonra sorun yaratmayacak bir monitör istiyorum. Şu an aklıma girenler şu modeller:
LENOVO Legion R25f-30 24.5 inç 240Hz(280Hz OC) 0.5ms Pivot FreeSync Full HD Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt

Bunlarla ilgili de Lenovo kağıt üstünde uygun fiyatlı ve performanslı duruyor ama emin değilim. Kullanan varsa tavsiye almak isterim.
Samsung'da ise satıcı tekramarketten emin olamadığım ve kusurlu gelme durumunda ne yapacağımdan emin olmadığım için Amazon'dan almayı düşünüyorum. Daha farklı, daha iyi monitör önerilerinize açığım.
(Sınav haftam olduğu için çok hızlı cevap veremeybilirim, o yüzden kusura bakmayın. İyi Sosyaller.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu monitörü Samsung olması ve hiç şüphe ettirmemesi güzel geliyor eğer satıcı da okeyse bu monitörü alabilirim gibi duruyor kafamda ki tek soru satıcı.

Evet bence de seçenek olarak uygundur gibi duruyor bende ikinci monitör de var uyum sorunu olur mu bu monitörlerde Asus vz24he ydi sanırım modeli 75hz 1920*1080

Samsungda alinir hocam. Attigim dell de guzel bir secenek olur. Saticiyi bende bilmiyorum.

Evet bence de seçenek olarak uygundur gibi duruyor bende ikinci monitör de var uyum sorunu olur mu bu monitörlerde Asus vz24he ydi sanırım modeli 75hz 1920*1080
Sorun olmaz hocam.

Samsungda alinir hocam. Attigim dell de guzel bir secenek olur. Saticiyi bende bilmiyorum.

Sorun olmaz hocam.
Gaminggenden de bir şey almadım hiç ondan da biraz şüphem var yani Amazon gibi güvenli gelmiyor en azından

Bence Samsung daha mantıklı olur.
Dislike atan öneri yapsın bakalım.

Gaminggenden de bir şey almadım hiç ondan da biraz şüphem var yani Amazon gibi güvenli gelmiyor en azından
Dellin yetkili satıcısıymış ama dediğim gibi yine biraz şüphe var

Bence Samsung daha mantıklı olur.
Dislike atan öneri yapsın bakalım.
Bir tık bende öyle düşünüyorum sizden öneri de bekliyorum daha önce de bilgisayar telefon gibi şeyler alırken buradan yararlanmayı seviyorum.

Samsung g4 gayet iyi bir monitör g3 kullandım 165hz benim işimi gayet karşılamıştı eminim ki bu monitör de seni üzmez,onun dışında monitör almak istersen ''Aoc'' bunu yada yukardaki arkadaşın attığı ''Dell'' olanı alabilirsin ikiside güzel ve büyük monitörler ayrıca son olarak internetten monitör alırken dikkatli olmanızı öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…