Hellospontos
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar monitör alacağım, mümkünse 240 Hz olması ve alırken veya aldıktan sonra sorun yaratmayacak bir monitör istiyorum. Şu an aklıma girenler şu modeller:
LENOVO Legion R25f-30 24.5 inç 240Hz(280Hz OC) 0.5ms Pivot FreeSync Full HD Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
www.akakce.com
Bunlarla ilgili de Lenovo kağıt üstünde uygun fiyatlı ve performanslı duruyor ama emin değilim. Kullanan varsa tavsiye almak isterim.
Samsung'da ise satıcı tekramarketten emin olamadığım ve kusurlu gelme durumunda ne yapacağımdan emin olmadığım için Amazon'dan almayı düşünüyorum. Daha farklı, daha iyi monitör önerilerinize açığım.
(Sınav haftam olduğu için çok hızlı cevap veremeybilirim, o yüzden kusura bakmayın. İyi Sosyaller.)
LENOVO Legion R25f-30 24.5 inç 240Hz(280Hz OC) 0.5ms Pivot FreeSync Full HD Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bunlarla ilgili de Lenovo kağıt üstünde uygun fiyatlı ve performanslı duruyor ama emin değilim. Kullanan varsa tavsiye almak isterim.
Samsung'da ise satıcı tekramarketten emin olamadığım ve kusurlu gelme durumunda ne yapacağımdan emin olmadığım için Amazon'dan almayı düşünüyorum. Daha farklı, daha iyi monitör önerilerinize açığım.
(Sınav haftam olduğu için çok hızlı cevap veremeybilirim, o yüzden kusura bakmayın. İyi Sosyaller.)
Son düzenleyen: Moderatör: